cam aiurea.

27-01-2009
cristian17
Nu este medic/terapeut
cristian17
Salutare tuturor... am 17 ani. knd fac sex cu prietena mea... ejaculez prea repede.. in 2-3 minute imi vine sa-mi dau drumul. al 2-lea numar ma tine cam 5 minute. al 3-lea m-a tinut cam 10 minute, dar s-a ivit ceva intre timp si n-am mai putut continua poate k ma mai tinea mai mult. dar totusi este aiurea asa... exact knd se simte si ea bine imi vine mie sa-mi dau drumu. si nu cred k este prea placut pentru ea exact knd se simte bine...
Ce pot face in privinta asta ? sa ma tina mai mult. cum sa fac sa ma controlez ? astept niste sfaturi va rog mult de tot.
2 comentarii
0
29-01-2009, ora 23:51
roxanik88
Nu este medic/terapeut
roxanik88
e posibil sa ejaculezi asa repede pt ca nu aveti antrenament :) cu timpul vei vedea ca nu va mai fi asa si te va tine mai mult ;)
0
04-02-2009, ora 14:35
Ionyssa
Nu este medic/terapeut
Ionyssa
Repetitio mater studiorum est! In traducere libera "REPETITIA ESTE MAMA INVATATURII" Draga Cristian, autocontrolul tine de practica. La varsta ta, cand hormonii explodeaza, consider ca e ceva normal ceea ce tu spui ca se intampla. Nu-ti face griji, daca tu si prietena ta comunicati bine si ea intelege acest fenomen, totul va fi in regula. Si in plus poti sa o faci sa se simta bine si prin alt tip de act sexual, nu neaparat vaginal. Ma refer la sexul oral, ai curaj si explorati impreuna. Cred ca va fi mai mult decat fericita, spun asta din experienta.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici