calculi renali

17-08-2008
alina.u
Nu este medic/terapeut
alina.u
fac calculi renali de 8 ani, de la varsta de 18 ani. numai anul acesta am facut cinci calculi. am dus o piatra la analiza la tg mures si mi-a spus ca am in compozitie carbonati si fosfati de calciu si urati de amoniu. de asemenea la un alt laborator mi-a iesit in urina microcalculi de oxalati de calciu.
m-ati putea ajuta cu o dieta sa previn aparitia calculilor si/sau dizolvarea lor, sau cu un tratament medicamentos/naturist? am primit acum de la o cunostinta din Germania Uralyt-u, credeti ca o sa ma ajute?
de asemenea am membrele superioare si inferioare umflate. am incercat furosemid, dar nu m-a ajutat.
multumesc mult si astept raspuns
1 comentarii
0
17-08-2008, ora 00:00
tudora
Nu este medic/terapeut
tudora
incearca: - sa bei ceai in cantitati foarte mari de matase de porumb si cozi de cirese cele 2 sunt foarte bune diuretice si sa stai cat mai departe de alimentele care sunt bogate in calciu oua lapte . Daca faci cure indelungate cu aceste ceaiuri ai sanse maxime sa elimini cat mai repede posibil tot ce se strange la nivelul rinichilor acest nisip care cu timpul se transforma in pietre sau calculi renali iar membrele umflate probabil tot de la rinichi . Ce sa zic natura face adevarate minuni
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.