caderea parului.din nou

26-09-2007
Nectarina
Nu este medic/terapeut
Nectarina
Buna problema mea este caderea parului, cu o durere la baza firului de par, chiar usturime, uneori mancarime. Nu am pustule, sau vreun semn al foliculitei, nu am nici macar matreata, deci pielea capului este curata. Aceste simptome imi apar imediat dupa oprirea administrarii anticonceptionalelor (Yasmine).
Intrebarea mea este, daca ar putea fi dermatologica sau o problema ginecologica (avand in vedere ca analizele tiroidiene mi-au iesit bune). Am menstruatie foarte abundenta de cand am oprit administrarea anticonceptionalelor (probabil si anemia sta sa apara), fibrom uterin nu am. Carui specialist sa ma mai adresez? Daca cineva are sau a avut asemenea simptome sau stie despre caz aasemanator, ii cer ajutorul. Merci mult!!!!
1 comentarii
0
15-01-2008, ora 00:00
Neekko
Nu este medic/terapeut
Neekko
buna! ai rezolvat cumva problema? am vazut ca tu ai scris aceasta intrebare in septembrie... Eu am exact acelesi simptome... imi cade parul, iar la baza firului de par simt in permanenta o durere surda, nu foarte apasatoare, ca o tensiune... exact ca si cum as fi avut parul prins foarte strans... uneori ma ustura mult mai tare... alteori ma mananca... si, cel mai important, ca si tine, iau de un an anticonceptionale yasmine... nu am apucat sa merg inca la doctor...

astept sa-mi spui ce ai mai rezolvat tu!
multumesc mult!
Nico
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.