buze care nu se mai vindeca indiferent de ce crama pun

05-02-2009
Mo
Nu este medic/terapeut
Mo
Buna ziua,
sora mea 23 ani are de 1 an incoace probleme cu buzele, fiind crapate si sa facut o pielita uscata tot o rupea, de atunci in mijlocu buzelor la amandoua buze se face pielita mare uscata, a incercat diferite creme de la farmacii dar nu se mai vindeca, e ca o rana mereu deschisa, exista un tratament care sa faca sa revina la normalitatea buzelor, ele ar trebui sa fie fine dar sunt foarte crete si cu coaja in mijloc indiferent de crema aplicata tot asa ramane, sa fie o boala a buzelor? mentionez ca buzele ei sunt mari si carnoase iar cu pielita aia in mijlocul buzelor arata foarte urat,
astept un raspuns de la un specialist.

multumesc!
3 comentarii
0
05-02-2009, ora 10:44
Mo
Nu este medic/terapeut
Mo
AM uitat sa mentionez si eu am avut asa dar la ea mi s epare prea grav caci mie chear de am luat pielita cand am pus crema cel putin a doiua zi sa vindecat, dar la sora mea nu, si dureaza d eceva timp un an de zile este normal?
0
05-02-2009, ora 20:54
mary44
Nu este medic/terapeut
mary44
Buna, nu sunt medic dar toate vin din interior, s-ar putea sa fie o boala, o infectie ceva in organism, la stomac sau chiar problema la tiroida ptr ca si de la tiroida se usuca buzele si crapa.Cel mai sigur mergeti la medicul de familie si el stie unde sa va indrume.Sanatate.
0
15-08-2011, ora 20:23
Daniel97
Nu este medic/terapeut
Daniel97
Buna, am si eu o problema...cand eram mic, mereu imi "piscaleam" buza inferioara si imi curgea sange, deci eram mereu rana(din prostia mea de copil mic..)dar mam dezobijnuit si acuma nu mai fac asta, insa am ramas cu buza destul de mare, si nu imi prea place, cea superioara e normala si as vrea sa stiu, daca buza mea e asa mare din cauza mereu le raneam sau mostenesc pe cineva..precizez ca am 14 ani jumate..si uneori colegii ma mai tachineaza din cauza asta si nu imi place..deasta as vrea sa vad daca se poate remedia..va rog daca ma poate ajuta si pe mine cineva. Multumesc aniticipat si o seara buna!

P.S.poate nu e acesta locul unde trebuia sa postez intrebarea, inca sunt nou pe acest forum si am gasit acest subiect legat tot despre buze si deasta am postat aici, sper sa nu se supere nimeni pe mine..:)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: