buna ziua operatie dentara

10-10-2012
alinutzzza12
Nu este medic/terapeut
alinutzzza12
buna ziua azi am fost la doctor si dupa o radiografie dentara panoramica mi sa spus ca am doua chisturi care mai au foarte putin si ajung la nerv, mi sa spus ca necesita operatie pentru a indeprta aceste chisturi dupa care va putea continuua lucrarea ce consta in a pune un os nu stiu daca ma pronunt foarte bine pentru ca nu am cunostinte prea multe despre syomatologie, tot ce stiu este ce mi sa spus, dar inainte de a ma intoarce acolo am cateva intrebari la care va rog sa imi raspundeti urgent:SIMT CEVA LA OPERATIE?ARE VOIE SA IMI EXTRAGA TREI RESTURI DE LA MESELE IN ACEEASI ZI?SI DACA CHIAR NECESITA OPERTIE SAU SE POT ELIMINA SI PRIN MEDICAMENT ACESTE CHISTURI CUM LE-A SPUS DOMN DOCTOR, EU LE AM VAZUT PE RADIOGRAFIE ERAU MAI JOS DE RADACINA CEVA NEGRU SE VEDEAU CA NISTE PUNCTE MAI MARI..VA ROG SA IMI SPUNETI DACA DOAREEEE ESTE PENTRU PRIMA DATA CAND MERG LA DENTIST DIN PACATE DAIA AM SI AJUNS IN STAGIUL ASTA SA MERG PENTRU PRIMA DATA DIRECTLAOPERATIE????O ZIIBUNA!
1 comentarii
0
10-10-2012, ora 11:57
danacatalina
Nu este medic/terapeut
danacatalina
Trage aer adanc in piept si te linisteste. Pe tine cred ca te sperie cuvantul "operatie". Nu te gandi la o operatie clasica, nu e ceea ce crezi tu. Ti se va face anestezie si nu vei simti nimic. Evetual, te va durea dupa ce trece anestezia, dar e o durere suporabila care trece cu antiinflamatorii.

Curaj!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul