ma masturbez de 4 ani, sufar de ejaculare prematura

30-03-2010
Marian_Domsa
Nu este medic/terapeut
Marian_Domsa
am 18 ani si ma masturbez de 4 ani; sufar de ejaculare prematura si as vrea sa stiu daca ejacularea are vreo legatura cu faptul ca, capul penisului este rosu(cred ca iritat, dar nu am mancarimi) si la baza capului am unele bubite albe; iritatia este foarte accentuata la baza capului.Am facut un tratament cu pastilele Climinax timp de 1 luna dar nu am observat niciun rezultat, in prospect scria ca pastilele actioneaza asupra psihicului.se poate ca ejacularea prematura sa nu aiba legatura cu psihicul si sa fie din cauza "iritatiei"?Scuze daca nu intelegeti ce am scris.Va multumesc!
3 comentarii
0
31-03-2010, ora 23:00
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Cauza iritatiei este masturbarea. Prin urmare, tratamentul cel mai eficient este sa nu va mai masturbati. Vestea buna este ca "bubitele" albe de la baza glandului sunt niste chestii care e absolut normal sa fie acolo, sunt mici glande.
0
01-04-2010, ora 14:53
Marian_Domsa
Nu este medic/terapeut
Marian_Domsa
Multumesc mult
0
20-12-2011, ora 00:47
szilagyi21
Nu este medic/terapeut
szilagyi21
buna ziua.am si eu o problema! acum 3 zile am avut un contact sexual cu o persoana o cu nosck dar nu foarte bine dupa 2 zile mio aparut pe capul penisului bubite rosii miam cumparat de la farmacie clotrimazol mam facut cu ia vreo 2 zile dupaceia mio disparut acum am alta problema capu mi uscat si pielea de pe capul penisului ce acopera zici ca ma strange cand mi sculat ma doare cand il scot...am ceva dungulite rosii ca cum ar crepa pielea pe pielea de pe cap..nu stiu ce sa fac :( va rog raspundeti si datimi un sfat bun..o zi buna si scuzatima de expresii.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • O nouă metodă de a evita situațiile jenante pentru bărbați
  • Ce înseamnă să ejaculezi prea repede?
  •