| |
|
|
|
| |
|
Autor: Marian_Domsa |
Data: 30-03-2010 |
|
am 18 ani si ma masturbez de 4 ani; sufar de ejaculare prematura si as vrea sa stiu daca ejacularea are vreo legatura cu faptul ca ,capul penisului este rosu(cred ca iritat ,dar nu am mancarimi) si la baza capului am unele bubite albe; iritatia este foarte accentuata la baza capului.Am facut un tratament cu pastilele Climinax timp de 1 luna dar nu am observat niciun rezultat,in prospect scria ca pastilele actioneaza asupra psihicului ....se poate ca ejacularea prematura sa nu aiba legatura cu psihicul si sa fie din cauza "iritatiei"?Scuze daca nu intelegeti ce am scris.Va multumesc! |
|
|
Comentarii / raspunsuri: 2 |
|
|
Autor: M.D. | Dr. Mihnea DRAGOMIR -
Medicina de familie ,
Bucuresti |
Data: 31-03-2010 , ora 23:00 |
|
Cauza iritatiei este masturbarea. Prin urmare, tratamentul cel mai eficient este sa nu va mai masturbati. Vestea buna este ca "bubitele" albe de la baza glandului sunt niste chestii care e absolut normal sa fie acolo, sunt mici glande.
|
|
|
Autor: Marian_Domsa |
Data: 01-04-2010, ora 14:53 |
Raporteaza continut inadecvat
Continutul a fost raportat!
Raporteaza continut inadecvat |
|
Multumesc mult
|
|
Pentru a putea adauga un raspuns / comentariu trebuie sa va logati (formularul din dreapta sus)
Daca nu aveti cont , inregistrati-va de aici
|
| Autor: Administrator | mesaj publicitar: |
Data: 27-11-2009, ora 10:00 |
|
Primul magazin online destinat exclusiv cosmeticelor minerale - Glamy.ro
S-a deschis primul magazin online destinat exclusiv cosmeticelor minerale. Cosmeticele minerale au devenit un nou trend in domeniul infrumusetarii. Marele lor avantaj (printre altele) este ca sunt naturale: nu contin parabeni si alte substante, ce se gasesc in cele mai multe cosmetice "clasice", demonstrate a fi toxice pentru organism.
Promotie temporara: 25 RON cadou la crearea contului, fara nici o obligatie de cumparare (ii poti folosi daca si cand ai chef).
Viziteaza www.glamy.ro - magazinul online de cosmetice minerale.
|
|
|
Publicitate:
|
|
| |
Logare membri:
|
Statistici forum:
Utilizatori inscrisi:
83205
Ultimul utilizator:
inna20
Total mesaje:
178583
Ultimul mesaj:
11-09-2010
33 useri inregistrati; 1924 vizitatori neinregistrati; |
|
| |
Aflati despre tratamentul modern al plagilor cronice. Sunati GRATUIT la 0800 800 943 sau accesati www. cumvindecamplagile.ro .
UN SERVICIU OFERIT DE HARTMANN.
0800 800 943
Cel mai comod si eficient mod de a trata sinuzita si de a inlatura disconfortul produs de aceasta.
680 RON
| Cauta pe ROmedic: |
 |
 |
 |
 |
| |

Cauta in articole
Cauta articole dupa anumite cuvinte cheie. |
|
|
Cauta pe Forumul ROmedic