buna ziua

21-02-2009
mihaela82
Nu este medic/terapeut
mihaela82
am un baietel de un an si de la ultima raceala a ramas cu o tuse de care nu mai scapa. Am fost la control la mai multi doctori si toti mi-au spus ca nu are nimic in gat si nici la plamani, doar ca mai are secretii pe bronhi. Ii bag ser pe nas si il mai aspir de doua ori pe zi dar tot de geaba.Nu tuseste mereu, doar in momentul cand se umple de secretie. iar de ieri am inceput sa-i dau isoprinosine pt imunitate o psatila pe zi pt 7 zile si vreau sa stiu daca este bine sa-i dau.
1 comentarii
0
21-02-2009, ora 11:42
alf66
Nu este medic/terapeut
alf66
Buna,
Este ok tratament pt. imunitate. Mai este si Spetilin - sirop sau caspsule. Destul de eficace este si Osciloccocinum - mai ales pt. bacilii ccoci, care se dezvolta si sunt intretinuti si in sistemul respirator.
Evita folosirea produselor pe baza de Echinaceea - mai mult de 5 zile (are si contraindicatii), cel mult o data/luna.
Pentru tuse - tratament "instant" sunt capsulele de Origanum - de la "Rotanatura" - parca. Dinpacate, nu este si sub f. de sirop. Dar cu 1 caspula, x 3/zi, va fi ok, daca le inghite.
Mai exista si varianta f.placuta pt. copil si usoara, fara contraindicatii, pentru nas, gat, plamani: Suc. de fructe de soc ( cred ca-l gasesti si pe net, gata preparat, la Biotta - www.biosens.ro). La varsta asta poti sa-i dai cca.20 ml x 2/zi, DUPA mese! Teoretic se tine fiecare gura din acesta in gura, se 'clateste" gura, seinghite...dar la 1 an...cum poate! :)
Se combina F.F.F BINE cu sucul BIO A+C, tot de la Biotta, cate 20 ml x2/zi (ca tratament) si 20 ml x1/zi, convalescenta, preventiv - DOZAJ PT. 1 AN.

Sanatate!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul