ROmedic - Forum medical | Forum medicina | Intrebari medicale, raspunsuri medicale, discutii medicale
Regulament forum ROmedic | Prezentare ROmedic | Colaboratori | Promovare pe site | Linkuri utile | Contact
Prima pagina Boli & Afectiuni Semne & Simptome Ghid de sanatate Dieta Forum medical Medicamente Dictionar medical Stiri medicale Index medical
Forum medicina | Forum sanatate

Lista categorii » Contraceptie - conceptie » Sterilitate - infertilitate

buna ziua!

Autor: mihaela2011 Data: 28-01-2010
am si eu o nelamurire..
am fost la medicul ginecolog pt ca aveam probleme cu menstruatia si mi-a spus ca am amenoree secundara(dereglarea menstruatiei).mi-a prescris 7 zile de tratament cu duphaston,dupa care mi-a recomandat anticonceptionale melleva 35.le-am inceput acum 8 zile ,si observ ca am stari de greata ....ce ar trebui sa fac?

Comentarii / raspunsuri: 4 |

Autor: M.D. | Dr. Mihnea DRAGOMIR - Medicina de familie , Bucuresti Data: 29-01-2010 , ora 11:51

Incercati sa le luati pana la sfarsitul foliei, apoi nu le mai luati. Daca le veti intrerupe acum vor aparea sangerari.

Ca regula generala, este bine sa luati medicamente, in special hormoni, dupa ce il consultati si pe medicul de familie.

Autor: mihaela2011 Data: 29-01-2010, ora 12:26 |  Raporteaza continut inadecvat
am sunat la medicul ginecolog si mi s-a spus sa le schimb ora ,adica sa le iau seara si ca este normal ca la prima folie sa am astfel de simptome(dureri de sani,greturi)...o sa iau prima folie si voi vedea ce se intampla dupa...desi atunci cand nu mai suport starea de greata iau o pastila de metroclopramid.credeti ca este vreo problema?
va multumesc pt raspuns!

Autor: M.D. | Dr. Mihnea DRAGOMIR - Medicina de familie , Bucuresti Data: 30-01-2010 , ora 23:48

Metoclopramidul in doze prudente (altfel duce la diaree) nu interfera cu anticonceptionalele. Toate anticonceptionalele trebuie luate seara. Asa cum va spuneam, ar fi preferabil sa duceti folia pana la sfarsit si sa nu reincepeti alta. Greaţa poate că va dispărea în timp, dar nu şi efectul asupra sânilor, care este mult mai îngrijorător.

Autor: mihaela2011 Data: 02-02-2010, ora 09:06 |  Raporteaza continut inadecvat
nu am reusit sa termin folia.am renuntat la ele,pentru ca imi era prea rau.nu am sangerari,deocamdata, si imi este mult mai bine.

ADAUGA COMENTARIU

Pentru a putea adauga un raspuns / comentariu trebuie sa va logati
(formularul din dreapta sus)
Daca nu aveti cont , inregistrati-va de aici

Autor: Administrator | mesaj publicitar: Data: 27-11-2009, ora 10:00
Glamy - cosmetce minerale

Primul magazin online destinat exclusiv cosmeticelor minerale - Glamy.ro

S-a deschis primul magazin online destinat exclusiv cosmeticelor minerale. Cosmeticele minerale au devenit un nou trend in domeniul infrumusetarii. Marele lor avantaj (printre altele) este ca sunt naturale: nu contin parabeni si alte substante, ce se gasesc in cele mai multe cosmetice "clasice", demonstrate a fi toxice pentru organism.

Promotie temporara: 25 RON cadou la crearea contului, fara nici o obligatie de cumparare (ii poti folosi daca si cand ai chef).

Viziteaza www.glamy.ro - magazinul online de cosmetice minerale.

Publicitate:

Logare membri:

Utilizator:
Parola:
Am uitat parola!
Prima data? Inregistreaza-te!

Statistici forum:

Utilizatori inscrisi: 83204
Ultimul utilizator: DIKA10
Total mesaje: 178579
Ultimul mesaj: 11-09-2010
43 useri inregistrati;
2925 vizitatori neinregistrati;

Detalii
ACUM ai setul de analize si investigatii de metabolism la doar 90 de lei! ECONOMISESTI 275 de lei! Doar la Centrul de Nutritie Kilostop!
FA-TI ASTAZI PROGRAMAREA LA CONSULTATIE!
Inapoi Inainte
0720.61.61.10
Detalii
Indicatoare si etichete termosensibile, autoadezive, cu aplicatii si utilizari in sectorul casnic, industrial si medical.
0756.032.350
ATC INVESTMENT
Inapoi Inainte
Citeste mai multe
Cauta pe ROmedic:
Cauta in articolele de medicina Cauta pe forumul medical ROmedic Cauta termen medical in dictionar Cauta medicament

Dictionar de sanatate si medicina - explicatii termeni medicali
Cauta in articole

Cauta articole dupa anumite cuvinte cheie.
Forum de medicina si sanatate Cauta pe Forumul ROmedic
Cauta in cele peste 3000 topice de pe forum
Dictionar de sanatate si medicina - explicatii termeni medicaliCauta in Dictionarul medical
Nu intelegi un termen medical? Cauta-l in dictionar.
Medicamente - indicatii, contraindicatii, administrareCauta Medicament
Cauta medicamente dupa denumire sau dupa afectiunea in care sunt indicate.
Dupa denumire: sau
Dupa indicatii: