buna ziua!

02-10-2009
roxirox
Nu este medic/terapeut
roxirox
este posibil daca pe data de 23 august mi-a venit menstruatia, iar pe 28 august, la o zi dupa ce mi s-a incheiat, am facut sex neprotejat sa fi ramas insarcinata? mi-a venit in luna urmatoare cand trebuia dar mi-e frik sa nu fie peste, ca am inteles ca se poate. ca simptome de gravida am doar gust amar in gura si am o tensiune in sani, plus imediat dupa ce mi-a vnt a 2 a oara menstruatia normal, am fct test si a iesit negativ. o sa il repet dar mi-e frik!!!! multumesc anticipat ptr raspuns si ptr timpul acordat intrebarii mele! cu mult respect!
3 comentarii
0
04-10-2009, ora 16:16
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Nu esti insarcinata, stai linistita.Daca spui ca in luna urmatoare, adica in septembrie ti-a venit menstruatia normal de ce te temi ?poti repeta testul, dar va iesi tot negativ.
0
04-10-2009, ora 20:12
roxirox
Nu este medic/terapeut
roxirox
va multumesc din suflet dna doctor, asa este, mi-am repetat testul si a iesit tot negativ. as vrea sa iau legatura cu dvs cumva. sa vin la un control pt ca imi pareti o persoana buna si sufletista! mentionez ca nu am mai fost la un control ginecologic de la varsta de 15 ani, si imi e teama DE DOCTOR!!! succes pe viitor!
0
04-10-2009, ora 20:14
roxirox
Nu este medic/terapeut
roxirox
ma scuzati dna doctor nu am vazut ca sunteti din iasi si nici ca nu sunteti dr ginecolog!!:))
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul