buna ziua!!!

05-12-2013
cam_29
Nu este medic/terapeut
cam_29
Va scriu in legatura cu fetita mea de 3 ani si 4 luni care imi raceste foarte repede si ii este afectata de obicei zona Orl. Toate aceste probleme au inceput de la 3 ani, moment in care a mers la gradinita.De o luna ne chinuim cu o raceala care se pare ca nu mai trece. Am fost cu fetita la urgenta in urma cu 20 de zile din cauza febrei ridicate, unde i-au administrat amoxacilina, dar dupa 3 zile fara niciun efect. Ne-am intors la urgenta si i-au schimbat antibioticul cu penicilina (10 ) zile. Dupa aceasta lupta crancena cu antibioticul a inceput febra, inflamarea ochilor, dureri de urechi, lipsa poftei de mancare, etc. Am dus fata la un medic de familie unde sa constat ca a luat prea mult antibiotic si ca de fapt ar avea o infectie virala care va trece de la sine. M-am intors cu ea acasa si o tratez de 3 zile cu paracetamol, nurofen regulat, ceai, apa, sucuri. Pofta de mancare nu are. Cand cum o pacalim cu cate ceva. Va rog sa imi spuneti daca sa continui cu antifebrile daca imi mai face febra?? Precizez ca are analize de sange facute( anemie 9, 3 si globulele albe crescute, dar spun ei ca nu de spertiat), avand infectie in organism cica este normal. In prealabil ii mai dau noni si pro imuniti.va rog sa-mi spuneti ce ar trebuo sa-i adminiatrez si cum. Ii fac si aerosoli dar cu apa salina. Nu ne aflam pe teritoriul tarii, iar aici totul se rezuma la paracetamol si nurofen. Va multumesc anticipat!
2 comentarii
0
05-12-2013, ora 11:36
adirafa
Nu este medic/terapeut
adirafa
cam

buna...eu ti-as spune sa ii faci o frectie cu otet peste tot corpul si in picioare sa ii pui sosetele imbibate in otet...asta era remediul pe care il aplica mama mea cand eram eu mic(cand faceam febra mare)si avea efect imediat...poate crezi ca este babesc dar are efect si pana la urma asta vrei.si poti sa ii faci ceai de ghimbir, este foarte bun la raceala, o ridiche neagra(ii faci un capac, o scobesti un pic si pui zahar acolo.o lasi o zi sa isi lase zeama si apoi ii dai cate o lingurita in fiecare zi).nu m-am bagat in antibiotice deoarece este mica fetita si trebuie ferita cat mai mult!!!sper sa iti fie de folos si sa se faca bine cea mica:)!!!sanatate multa va doresc!
0
05-12-2013, ora 12:14
cam_29
Nu este medic/terapeut
cam_29
Va multumesc pentru sfaturi! Voi incerca si aceasta alternativa.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul