buna tuturor!!!!!!!!!!!!!

14-02-2012
pintilie laura
Nu este medic/terapeut
pintilie laura
sufar de anexitate de 10 ani dar de un an ceva mai grav am luat lexotan si acuma de cand sunt mai rau am fost la pshiatru care mia prescris depakine trazolan staurodorm si omeprazole mi e frica sa le iau stiu ca mi vor afecta mai rau sanatatea si poate si depresia simptomele de care sufar sunt ca ametesc frica sa merg singura pe strada am o senzatie de nervi in picioare merg la toaleta cu lip^sa mare cand mie rau durere toracica frica sa nu patsc ceva rau si asta n in fiecare zi as vrea sa iau un tratament homeopat sau din plante daca ma poate ajuta cineva cu sfaturii va multumesc!!
1 comentarii
0
20-02-2012, ora 16:38
Psiholog Adina Demian
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Adina Demian
Buna draga Laura,
Imi pare rau sa aud ca va confruntai cu aceste stari de 10 ani si ca in ultimul an s-a agravat starea! Cred ca nu au fost deloc usori acesti ultimi 10 ani, din punct de vedere al acestor stari!
Simptomele pe care tu le-ai descris, sunt intr-adevar specifice starilor de anxietate.
Pe langa tratamentul medicamentos, probabil prescris de medicul psihiatru, ai apelat si la psihoterapie?
Daca nu ai apelat inca, iti recomand sa apelezi cu incredere la sedintele de psihoterapie. Cu ajutorul lor, vei intelege mult mai bine ce se intampla cu tine, vei invata sa controlezi, sa ameliorezi, chiar sa indepartezi complet aceste stari.
In tratarea starilor de anxietate, a starilor depresive, a atacurilor de panica, a tulburarii obsesiv- compulsive si a fobiilor, psihoterapia cognitiv- comportamentala este printre cele mai eficiente abordari psihoterapeutice, a.i iti recomand sa apelezi la aceasta forma de psihoterapie.

Mult succes, sanatate, zile senine si armonioase!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul