ne dorim f mult un copilas

30-01-2014
Carmenik25
Nu este medic/terapeut
Carmenik25
De 2 ani jumatate, eu si sotul meu ne dorim f mult un copilas(eu 26ani el 36)Am facut controale ginecologice, el spermograme..la el totul bine..la mine, de foarte putin timp am fost trimisa la un medic endocrinolog deoarece tsh-ul era mare(4, 81), mi s-a recomandat euthyrox25.As dori sa intreb..tratamentul acesta chiar trebuie luat toata viata??din cate am citit asa se zice..va rog..un alt tratament nu se recomanda.Eu in general sunt adepta naturistelor, mi s.a zis de medici homeopati ca s-ar ocupa de asa ceva..posibil sa fie asta cauza pt care nu raman insarcinata??va multumesc.Va rog sa ne ajutati..tare mult ne dorim un copilas!
5 comentarii
0
30-01-2014, ora 18:42
Tania-bis
Nu este medic/terapeut
Tania-bis
Cunosc o doamna care avea aceeasi problema. Culmea era ca nu stia si lua anticonceptionale. La un control pentru alta afectiune, un medic atent a descoperit si asta. A luat medicamentul si a facut un copil sanatos. Nu este tratament pentru toata viata decit doar daca TSH-ul nu-si revine iar voi va doriti copii cit pentru o echipa de fotbal. Face-ti un copil si apoi mai vedeti voi daca mai vreti. Atunci repeti analizele si vezi spre ce te orientezi. Sanatate si bucurii!
0
30-01-2014, ora 18:47
MARTON
Nu este medic/terapeut
MARTON
Eu cunosc mai multe persoane care nu puteau sa aibe copii sau care pierdeau sarcinile in diferite stadii, si o parte dintre ele au reusit sa aibe copii sanatosi, si miau zis ca au reusit in momentul in care siau pierdut speranta si nu sau mai gandit in continuu la asta si sau mai linistit psihic si emotional.
Incearca si tu si mai posteaza cateodata.
0
30-01-2014, ora 20:08
Carmenik25
Nu este medic/terapeut
Carmenik25
da asa este..multi imi spun sa nu ma mai gandesc..nu ma gandesc in fiecare zi..dar incercam sa facem toate demersurile ca sa fie bine.nu ai cum sa nu te gandesti atata timp cat iti doresti enorm si mai ales cand esti trimis de la un doctor la altul.Va multumescdin suflet pt postari si incurajari:*nu stiu probabail o sa incep sa le iau si sa vedem ce se intampla:-ss
0
30-01-2014, ora 20:12
Carmenik25
Nu este medic/terapeut
Carmenik25
aaa si vroiam sa intreb si de acnee...tot din cauza glandei e posibil sa am si acneea??oare scap cu euthyrox-ul??intreb si eu, poate cineva stie mai multe:)
0
31-01-2014, ora 23:03
Carmenik25
Nu este medic/terapeut
Carmenik25
as dori o parere din partea unui doctor daca se poate..VA ROOOGG..as putea asocia euthyrox25 cu branca ursului??
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Pregătirea pentru sarcină
  •