buna

17-04-2010
deeuta
Nu este medic/terapeut
deeuta
am 21 ani si am locuit impreuna (la el acasa)aproximativ 8luni, fiind prima mea relatie de acest gen, am mers impeuna la mine acasa, tata o fost incantat prima data apoi so razgandit spunandu-mi sa rup relatia cu el ca nu-i potrivit pentru mine, si mi-a cerut sa-l uit.bineinteles eu nu am fost de acord cu tata si i-am zis ca noi ne iubim, dar toate explicatiile au fost in zadar si acesta si-a mentinut pozitia.vreau sa va spun ca imi este foarte greu pt ca am petrecut clipe frumoase impreuna chiar foarte multe si nu pot sa-l uit e primul baiat pe care il iubesc cu adevarat, care ma intelege este asa cum mi-am dorit, in el am gasit ceea ce mi-a lipsit la mine in familie afectiune intelegere etc.tatal meu nu a fost familist dimpotriva o insela pe mama, bea facea scandal cand venea acasa a fost si inca mai este un om violent, iar mama a suferit foarte mult va dati seama dar pe langa aceasta am fost si eu afectata.acum simt ca totul nu mai are nici un sens pentru mine, nu pot sa fac nici un pas inainte, nu am cu cine sa vorbesc, n-are cine sa-mi dea sfaturi.va multumesc
2 comentarii
0
17-04-2010, ora 17:41
lala2004
Nu este medic/terapeut
lala2004
Draga Deeuta, eu cred ca cea mai in masura sa-ti dea sfaturi e mama ta.Lasa totul sa decurga de la sine, nu tb sa fortezi nimic.D-zeu o sa-ti lumineze mintea ca sa vezi calea pe care vei merge, ai tot timpul inainte si tb gindesti de o suta de ori pina iei o decizie care iti poate schimba total viata.
Eu iti doresc din toata inima sa iubesti si sa fii iubita, sa ai parte de o dragoste curata...
0
17-04-2010, ora 23:56
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Aveti 21 de ani. Prin urmare, aveti obligatia de a va respecta parintii, dar nu mai aveti obligatia de a va asculta parintii in sensul in care copiii minori o au. In realitate, parintii nromali ne vor intotdeauna binele si totusi gresesc adesea in sfaturile lor in urmatoarele doua privinte:
-cand este vorba de a alege o profesie
-cand este vorba de a alege un sot/sotie.

Deci, eu nu va invit la dispret si raspar fata de sfaturile paterne, ci doar va spun ca este bine sa luati aceste sfaturi sub titlu de inventar. Acuma, depinde enorm si de ce argumente a gasit tatal dv pentru a va sfatui sa o rupeti cu el. Sunt logice, au putere si greutate aceste argumente, ori sunt superficiale si inconsistente ? Inima va trage spre el, din cate inteleg. Foarte bine, cu asta se ocupa inima de obicei. Dar capul ? Capul ce are de zis ?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul