buna

28-07-2009
am_probleme17
Nu este medic/terapeut
am_probleme17
prietena mea lua anticonceptionale 1 an si ceva mercilon dupa aia vreo 6, 7, 8, 9 luni.marvelono durea sani si nush ce mai avea. si am fost la medic si ia zis ca sa ia miligest.nu a citit prospectu si ea a crezut ca trebuie sa inceapa cu ele ca si cu miligest.la miligest trebuia sa ia a 8 zi care pica miercurea si tebuia luata pastila de miercuri din prima saptamana de pe ambalaj lui marvelon.cand a trebuit sa inceapa cu miligest a luat a 3 pastila in loc de prima.dupa ce mia zis neam uitat pe prospect si trebuia sa inceapa cu prima.iam zis ca sa nu mai ieie altele si nu a mai luat.intre timp am facut sex, din care cam 2 min fara prezervativ si dupa aia punea m prezervatuvul.inainte sa ma termin o scoteam afara si ma masturbam umpic si ma gatam in prezervativ, (penisu cu preazervatv erau scoase afara din vaginul ei)am facut un test cu vreo 4 zile inainte de tara cand trebuia sai vina ciclu.trebuia sa ii vina ciclu duminica in 28.07.2009.ia intarziat 2 zile pana acum.ea avea semne inainte sa ii vina ciclu ca o durea umpic burta si ii iesea cosuri.duminica a duruto burta luni iara umpic si cosuri ia iesit dar mentruatie din parti.mia zis cineva ca numa daca nu faci sex 6, 7zile poti ramane insarcinata.(la mine erau vreo1 2 3 masturbari inainte de a face sex cu prietena mea. ce ziceti se poate sa fi ramas insarcinata in timpul acela scurt fara prezervativ.nu am observat sa curga likid dela.si de terminat in vagin nu m-am terminat.va rog sami dati un raspuns.
3 comentarii
0
28-07-2009, ora 21:50
am_probleme17
Nu este medic/terapeut
am_probleme17
prietena mea lua anticonceptionale 1 an si ceva mercilon dupa aia vreo 6, 7, 8, 9 luni.marvelono durea sani si nush ce mai avea. si am fost la medic si ia zis ca sa ia miligest.nu a citit prospectu si ea a crezut ca trebuie sa inceapa cu ele ca si cu miligest.la miligest trebuia sa ia a 8 zi care pica miercurea si tebuia luata pastila de miercuri din prima saptamana de pe ambalaj lui marvelon.cand a trebuit sa inceapa cu miligest a luat a 3 pastila in loc de prima.dupa ce mia zis neam uitat pe prospect si trebuia sa inceapa cu prima.iam zis ca sa nu mai ieie altele si nu a mai luat.intre timp am facut sex, din care cam 2 min fara prezervativ si dupa aia punea m prezervatuvul.inainte sa ma termin o scoteam afara si ma masturbam umpic si ma gatam in prezervativ, (penisu cu preazervatv erau scoase afara din vaginul ei)am facut un test cu vreo 4 zile inainte de tara cand trebuia sai vina ciclu.trebuia sa ii vina ciclu duminica in 26.07.2009.
(am greasit data) ia intarziat 2 zile pana acum.ea avea semne inainte sa ii vina ciclu ca o durea umpic burta si ii iesea cosuri.duminica a duruto burta luni iara umpic si cosuri ia iesit dar mentruatie din parti.mia zis cineva ca numa daca nu faci sex 6, 7zile poti ramane insarcinata.(la mine erau vreo1 2 3 masturbari inainte de a face sex cu prietena mea. ce ziceti se poate sa fi ramas insarcinata in timpul acela scurt fara prezervativ.nu am observat sa curga likid dela.si de terminat in vagin nu m-am terminat.va rog sami dati un raspuns.
0
30-07-2009, ora 14:06
cosmina02
Nu este medic/terapeut
cosmina02
cel mai bine este sa faca un test de sarcina.
0
31-07-2009, ora 16:16
am_probleme17
Nu este medic/terapeut
am_probleme17
a facut inainte de data care trebuia sai vina
si duminica avem 7 zile de cand nu am mai facut sex, din auzite am inteles ca numa dupa 7 zile de la ultimul contact sexual isi face efectul cum trebuie testul.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul