buletin histopatologic

14-11-2011
nicoleta30
Nu este medic/terapeut
nicoleta30
Mama mea in varsta de 60 ani are urmatorul rezultat dupa operatia de Histerectomia abdominala radicala cu excizie radicala de ganglioni limfatici pelvini :
adenocarcinom de tip endometrioid al endometrului cu arii de diferentiere scoamoasa ( adenocarcinom moderat si slab diferentiat) cu invazie in jumatatea interna si externa a miometrului si in istrul uterin si cu metastaze in limfoganglionii pelvini dreapta( 1/2) si stanga (1/3).Colul uterin prezinta zone de dispalzie usoara si moderata la nivelul exocolului si hiperplazie papilara glandulara endocervicala.Ovare cu corpi albicans. Scalpinge atrofice.
As dori un raspuns de la un medic specialist pt ca are programare la oncolog abea peste 2 saptamani. Este foarte grav? Sunt sanse de vindecare daca s-a facut histerectomie totala?
Va multumesc !
2 comentarii
0
14-11-2011, ora 18:38
gabrielamititica
Nu este medic/terapeut
gabrielamititica
Am o fetita de 12 ani care are probleme cu colecistul.Rezultat ecograf:1. colecist destins, dilatat, alungit, nelocuit.Dupa un tratament de 10 zile cu zymogen, rezultat ecograf:colecist alungit, dilatat, nelocuit, aerocolie importanta.As dori sa mi recomandati daca se poate un tratament pe baza de plante.Consumam ceaiuri de :menta, sunatoare, chimen.As putea sa i dau si favibil???
Va multumesc mult !
0
16-11-2011, ora 22:01
gabrielamititica
Nu este medic/terapeut
gabrielamititica
...vai de mine, dar chiar nu primesc nici un sfat ????Va rog si va multumesc !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.