bubite mici pe labiile mici

18-12-2008
minimamaruta
Nu este medic/terapeut
minimamaruta
buna ziua, de cateva zile mi-au aparut pe labiile mici niste bubite/cosuri albe si mici. De o luna de zile am facut tratament cu moldamin o injectie pe sapt iar in ultima sapt am avut mancarimi si arsuri f puternice in zona labiilor. am luat un fluconazol doza unica dar in aceeasi seara mi-au aparut bubitele. Dupa aceasta m-am uns cu clotrimazol si mancarimea si iritatia au incetat dar bubitele au ramas.Am fost la medicul ginecolog si mi-a facut o analiza a secretiei dar asta dupa cateva zile de cand luasem fluconazolul plus ca de dimineata aplicasem clotrimazol deci nu stiu in ce masura analiza a fost concludenta fiindca nu a iesit nimic. Deci medicul mi-a zis ca nu am nimic si ca sa aplic in continuare clotrimazol. Totusi mi se par destul de ciudate cosurile acelea micute cat varful de ac. Ginecologul a zis ca nu este HPV. Trebuie s va spun ca inainte sa apara iritatia aceea desteptul de ""pretenu meu" a folosit un prezervativ din revista ca atata il duce capul si pe el. M-am gandit ca ar putea fi si o dermatita de contact sau? Va rog mult sa imi raspundeti fiindca stau ca pe ace, mai ales ca vin sarbatorile si lumea este in vacanta. Va multumesc din suflet.
4 comentarii
0
20-12-2008, ora 15:11
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Cum adica a folosit un prezervativ " din revista"?Daca deja te-au vazut specialistii si au zis ca nu ai nimic care sa te ingrijoreze, stai linistita.Poate ca e o simpla reactie alergica.Daca nu-ti trece cu Clotrimazol foloseste crema de Nidoflor si fa spalaturi vaginale cu Femigin B.Sarebatori fericite!
0
22-12-2008, ora 14:07
minimamaruta
Nu este medic/terapeut
minimamaruta
Da un prezervativ din acelea care se dau cu unele reviste, oribil, si i-am spus ca nu se stie in ce conditii au fost pastrate dar.degeaba. Am folosit clotrimazol si au cedat asa incet incet, se mai vad doar putin. Sper sa nu fi fost nimic mai serios decat o reactie alergica oricum intrebarea mea este daca pot sa am contact sexual fiindca am uitat sa intreb medicul la momentul respectiv. Sarbatori fericite si dumneavoastra.
0
23-12-2008, ora 08:20
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Sigur ca poti sa ai contact sexual.Numai bine!
0
25-03-2012, ora 23:17
anonim1001
Nu este medic/terapeut
anonim1001
buna, am si eu ceva de genu descris de minimamaruta, dar e numai un cos care l-am observat acum doua zile, dar nu am usturimi... e ceva grav? oricum vreau sa ma duc la un specialist. dar as vrea sa stiu cam la ce sa ma astept... multumesc...
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.