bubite mici pe fata si corp

03-11-2010
Georgeta.S.
Nu este medic/terapeut
Georgeta.S.
Buna ziua.bebe meu are de 2 saptamani niste bubite pe burtica, spate si fata care se imultesc pe zi ce trece.si sunt fr uscate...cand plange se inrosesc si nu stiu ce poate fi am fost la medic si nu mi-o dat nimic, ma poate ajuta cineva cu raspunsuri?
2 comentarii
0
03-11-2010, ora 18:12
Georgeta.S.
Nu este medic/terapeut
Georgeta.S.
E posibil sa fie oare de la lapte praf(folosesc aptamilk), si noapte ii dau piept?
0
05-11-2010, ora 16:32
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Ia de la farmacie o pasta cu apa si unge-l pe bubite.sa folosesti la spalat sapun pentru copii...trebuia macar pana la trei luni sa-i dai numai piept.in cel mai scurt timp va refuza sa mai suga, va prefera biberonul.din acesta ii vine laptele cu mult mai putin efort.Dupa baie, dupa ce trec aceste bubite, pe pielea uda sa-l dai cu ulei Johnson peste tot si astepti putin, il mai lasi in pielea goala si fara sa-l stergi, caci acest ulei intra imediat in piele si hidrateaza foarte bine.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul