bubite mici de culoare pielii si putin albe pe testicule si in jurul penisului

23-10-2011
popionut1
Nu este medic/terapeut
popionut1
buna am 13 ani jumate si dupa un contact sexual neprotejat mi a aparut dupa o anumita perioada te timp niste bubite de culoarea pielii putin albe dupa un timp daca nu ma spal in zona genitala apare un miros urat nu pot sa descriu bubitele le am pe testicule si in jurul penisului, cateodata am mancarimi am cautat o groaza de subiecte si am gasit unele raspunsuri am crezut ca lesin dar si raspunsuri prea bune unul grav a fost ca poate fii cancer :O:O:O:|:(( am ramas cu gura cascata dar am mai vazut ca poate fi tratata prin laser sau e un dar :) cu care poti satisfate mi e jena sa trimit acest subiect si sa merg la medic.Va rog spunetimi daca s ar putea agrava sau un fel de medicament sau daca se poate lasa asa ceea ce nu cred, dar va rog sunt numai ochi si urechi la sugestii!
6 comentarii
0
23-10-2011, ora 18:44
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Am citit bine 13 ani jumatate??? Nu imi vine sa cred... Ar trebui sa lesin eu... Ma frec la ochi si citesc de mai multe ori ce ai scris.Auzi copil, viata sexuala se incepe dupa 18 ani. Pana atunci, grija ta este sa cresti. Ca daca incepi prea devreme viata sexuala, te miri mai tarziu de ce ramai pitic si de ce ai alte pocinoguri... Si daca nu ti-a fost rusine sa faci ce ai facut, sa te duci frumos la doctor ca bolile cu transmitere sexuala pot avea consecintele cele mai urate si o iei de mana si pe fata cu care ai fost, o duci si pe ea..
0
23-10-2011, ora 19:58
JustHelp
Nu este medic/terapeut
JustHelp
Si eu am aceeasi problema..., dupa ce am cautat pe net am vazut ca 'boala' s-ar putea numi Fordyce, eu am 14 ani, mi-am inceput viata sexuala la 13 ani, dar bubitele cred ca le aveam de pe la 12, tin sa afirm ca toate contactele mele sexual au fost protejate.Mi-e rusine sa ma duk la doctor, dar as dori sa stiu daca exista vreun remediu pentru aceasta, in afara de laser, de la care am citi ca pot ramane urme.Nu am date exacte pentru ca pe wikipedia scrie doar in engleza. Se pot gasi tot pe wikipedia poze cu problema http://en.wikipedia.org/wiki/Fordyce's_spot mie imi arata ca cea din prima poza... astept un raspuns va rog. Multumesc Anticipat !
0
23-10-2011, ora 20:07
popionut1
Nu este medic/terapeut
popionut1
decat sa fac asta mai bne mor am o rusine in mine de crap!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
0
24-10-2011, ora 16:00
JustHelp
Nu este medic/terapeut
JustHelp
Mda si eu :)
0
24-10-2011, ora 19:19
missdidi
Nu este medic/terapeut
missdidi
Bubitele acelea de culoare a pielii cu capatul alb-galbui se numeste herpes genital si se ia prin contact sexual neprotejat de la persoana infectata.
Sunt persoane care habar nu au ca sunt infectate cu aceasta boala, pur si simplu au virusul in corp si o transmite altor persoane bineinteles celor cu care au contact.
Spre dezamagirea ta daca ai asa ceva vreau sa te anunt ca toata viata ai sa ramai cu acest virus in corp si sa erupa cand iti e lumea mai draga.
Nu exista leac pt herpesul genital doar tratamen medicamentos cu aciclovir pastile si unguent.Eruptia poate dura pana la 3 saptamani si poate aparea si de 4 5 ori pe an.
In aceasta perioada ar trebuii evitat contactul sexual deoarece ustura foarte tare in zona cu probleme.
Ar trebuii sa consulti un doctor urolog.
0
31-10-2011, ora 07:42
popionut1
Nu este medic/terapeut
popionut1
missdidi, dar daca fac tratamentul acesta imi mai apare bubitele?nu conteaza banii doar SPUNEMI TE ROG MAI APAR??????!!!!!!!!!!!!!!!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Penisul normal vs penisul anormal - dimensiuni, caracteristici, limite
  • Lucruri pe care nu le știai despre penisul tău
  • Multe bubițe pe pielea copilului. Ce ar putea fi?
  • Infecție penis fără contact sexual - cauze și tratament
  • Studiul microbiomului mucoasei genitale masculine
  • Bubițe pe penis - cauze, diagnostic, tratament
  •