bubite intre pliu spre pulpita la fetita 1 an si 3 luni

24-06-2010
alexa76
Nu este medic/terapeut
alexa76
Buna ziua, Am o fetita de 1 an si 3 luni, de vreo 2-3spatamani i-au tot aparut bubute in zona genitala care s-au raspandit repejor. Tot ceea ce am folosit a fost fara succes : baie de aer, bai cu apa si sapun, Bepanthen, crema de galbenele, Cutaden, Rivanol. Am citit ca Nidoflor crema ar fi mai buna, totusi citind prospectul am ramas putin dezorientata, deoarece aceasta este contraindicata copiilor sub 2 ani (datorita pobibilitatii absorbtiei cutanate a neomicine ? ).
Ea este o fetita tare curata si pana acum nu am avut niciodata asa problema. A urmat un tratament cu Klacid pt. gat si dupa tratament am observat aceste bubite si in zona genitala- acolo au trecut dar intre pliuri si pe pulpita inca nu. O fi de la Klacid sau de la elasticul de la pampersi, nu mai stiu.
Totusi pe prospect scrie ca aceasta crema nu poate fi folosita pentru termen indelungat, dar nu inteleg la cat anume se refera (o saptamana, o luna ?). Prin urmare, poate fi folosita pentru un copil de 1 an si 3 luni ? Pentru cat timp anume ? Ce cantitate se foloseste la bicarbonatul de sodiu ?
Va multumesc mult,
1 comentarii
0
25-06-2010, ora 20:29
alexa76
Nu este medic/terapeut
alexa76
Am fost azi la DERMATOLOGIE - ERITEM FESIER de la Antibioticul Klacid - mi-a dat e creme sa le combin in palma si sa o cremuiesc de 2 ori pe zi cu TRAVOGEN + MYCOHEAL HC-Hidrocortizon + CUTADEN si miercuri mergem iar la control.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul