am niste bubite rosi pe piele cu cap galben si ma dor

24-11-2014
bubulyna69
Nu este medic/terapeut
bubulyna69
Buna seara.Imi cer scuze de dearanj am si eu o problema.De aproximativ o luna de zile am niste bubite rosi pe piele cu cap galben si ma dor(cand mi-a aparut prima data m-am deranjat si la stomac).ma mananca numai daca le ating.am fost la medicul de familie si mi-a dat fucidin.dupa ce m-am dat cu fucidin mi-au disparut dar mi-au iesit mai multe in zona coastelor, picioare si brate si de o zi mi-au reaparut pe burta.multumesc anticipat
4 comentarii
0
02-12-2014, ora 17:13
Dr. Artenie Claudia
Dermatovenerologie, Iasi
Dr. Artenie Claudia
Buna ziua,
Faceti probabil o foliculita. Ar trebui sa faceti un exudat nazal ptr a vedea daca nu sunteti purtatoare la niv nazal si ar trebui de recoltat dintr-o lez si de facut antibiograma. Toate hainele care vin in contact cu zonele respective trebuie de calcat cu fierul cu aburi.
O zi buna,
Dr Claudia Artenie
medic primar dermatolog
0
02-12-2014, ora 17:38
bubulyna69
Nu este medic/terapeut
bubulyna69
Buna seara.multumesc pt raspuns.am fost si eu la dermatolog si mi-a dat Advantan 1mg/g crema, aerius 5mg, levocetirizina.mi-au mai disparut dar tot imi mai apar cateva(m-am gandit ca de la pastile imi ies toate bubitele).de cand folosesc aceste medicamente si crema(5 zile)sunt mult mai bine.
0
17-12-2014, ora 20:49
bubulyna69
Nu este medic/terapeut
bubulyna69
Buna seara.Am foliculita.Mi-a venit rezultatul de la antibiograma(prezent pseudomonas spp)si mi-a dat ca tratament zanocin.imi puteti explica ce virus este?
0
02-02-2017, ora 16:17
Unius
Nu este medic/terapeut
Unius
Unius.
Buna ziua,
Am o problema asemănătoare cam de o săptămână : mici bubite roșii pe epiderma scrotului, a penisului si pe coapsa - toate DOAR pe partea stângă !... Dor la atingere, însă le simt permanent... Am 48 ani și nu am avut niciodată probleme.Contact sexual nu am avut de 7 saptamani (doliu după decesul tatălui).
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Multe bubițe pe pielea copilului. Ce ar putea fi?
  •