bube langa orificiul anal si vagin

23-10-2009
cristina0123
Nu este medic/terapeut
cristina0123
mi-au iesit aproximativ 6 bubite p langa vagin(seamana cu niste nigele).uneori ma mananca si una ma ustura.e a doua oara cand imi ies.prima oara, k si acum, atunci cand mi-au iesit eram foarte stresata.mi-am inceput viata sexuala de aproximativ 1 an.
3 comentarii
0
24-10-2009, ora 20:23
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Trebuie sa te vada un medic dermatovenerolog saptamana viitoare.E vorba de negi genitali dati de virusul HPV. Trebuie neaparat sa faci tratament, iar dupa ce te vindeci, testul Papanicolau.Sa utilizezi prezervativ.
0
26-10-2009, ora 11:42
Donamishi
Nu este medic/terapeut
Donamishi
Se pare ca nu ai inceput cu cine trebuia, nu te-ai protejat si iata rezultatele.Ai in fata ani de experiente ce vor veni si daca nu te protejezi vei suferi toata viata. Am 50 de ani, am fost tanara indragostita dar se pare de cine nu trebuia si afectiuni din tinerete desi tratate nu mai scapi de ele. Acesti negi se pot cauteriza, am avut si eu unul la 24 de ani si nu au mai aparut niciodata dar merita atata suferinta pentru cateva minute de placere? Pentru ca apar int-o zona asa expusa se inflameaza si dau dureri, usturimi si mancarimi. Trebuie cauterizati. Faptul ca spui ca este a doua oara ma face sa cred ca ai herpes genital de care cu regret iti spun nu mai scapi...dar nu esti singura, cred ca 40 % din persoane au, dar nu spun pentru ca i se mai spune si "rusinos"Negii nu se vindeca de la sine, doar herpesul dar o data infestata iti vor apare dupa o seara de amor furtunos, la menstruatie, la stres poate doar daca-ti amintesti de el...Incearca sa fii atenta si sa nu-ti pierzi controlul in momente "cheie".Noi nu aveam libertatea pe care o aveti voi acum si totusi o pateam, voi aveti acum sanse infinit mai mari.Succes!
0
10-01-2011, ora 17:40
cla89
Nu este medic/terapeut
cla89
Buna ziua!

Mi-a iesit pe langa anus niste carnita alba crescuta... ma mananca, sangerez cand fac treaba mare si am observat ceva albicios asa si pe langa vagin care ma mananca.. ce credeti ca ar putea fi? am inceput sa ma spal cu musetel. Va rog sa imi raspunde-ti! Multumesc!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Ce este un tuseu vaginal?
  • Ce este secreția vaginală?
  • Ce este uscăciunea vaginală?
  • Secrețiile vaginale
  • Dușurile vaginale – benefice sau nu tocmai?
  •