1f4e bube rosii pe corp | Boli de piele | Forum ROmedic

bube rosii pe corp

06-08-2009, ora 19:18
Autor: cr_dana
buna-ZIUA AS AVEA SI EU O INTREBARE ,imi apar pe corp in unele zone, coapse ,fese,spate si picioare niste bube rosii seamana cu muscaturile de tintar si au un punct in mijloc mai accentuat ca o intepatura daca le ating incep sa ma manince si se maresc si se umfla ,s-ar putea sa fiu alergica la muscaturi de paianjen sau popular sa fie "blinde de ploaie"imi apar in special la sfirsitul veri mai bune zis toamna.Va multumesc.
Recomanda  pe Facebook Distribuie pe Twitter Trimite pe email  - Alta metoda de recomandare
1 comentarii/raspunsuri
06-08-2009, ora 19:18
Autor: Mr. Nick
Consultati un medic dermatolog/alergolog pt teste specifice alergogene si urmati doar la sfatul medicului un tratament pentru desensibilizare!
Puteti sa consumati ceai de 3 frati patati si codita soricelului, ambele antialergice naturale (maxim 2 cani pe zi).

Toate cele bune si multa sanatate;)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
NIHIL SINE DEO - NIMIC FARA DUMNEZEU!

DOAMNE AJUTA!
"Pentru credinciosi nicio dovada nu este necesara"
"Pentru necrediciosi nicio dovada nu este posibila"
Stuart Chase
_____________________________________________________________________________________________

Logare membri

Am uitat datele de logare! Prima data? Inregistreaza-te!

Forum medical - întrebări și răspunsuri medicale
Vizitarea site-ului implică acceptarea cookies-urilor. Citește mai multe
Forum medical Regulament Colaborare - răspunsuri
Recomanda  pe Facebook Distribuie pe Twitter Trimite pe email  - Alta metoda de recomandare
0