bube dupa epilat

22-04-2007
marinela89
Nu este medic/terapeut
marinela89
De obicei folosesc pentru epilat epilatorul, iar in perioadele cand nu prea am timp mai folosesc si epilatul de ras. In urma cu vreo 2 3 luni mi-au aparut niste bubite pe picioare si am crezut ca o sa treaca si le'am lasat asa. Bubitele de pe picioare le'am facut storcand cu mana locul unde se iveau firele de par si asa sotrcandu'le ieseau mult mai repede. Ceea ce am facut a fost o mare greseala, acum au ramas semne ca atunci cand storci un cos de pe fata... si ramane bubita aceea rosie.. numai ca la mine este deja de foarte mult timp. unele bubite s'au mai micosrat cu timpul. Mi-ati fi de mare folos daca m'ati putea ajuta, mai ales ca petse o luna am si banchetul de sfarsit de clasa a 12-a si nu o sa pot purta rochie. Va multumesc frumos
3 comentarii
0
23-04-2007, ora 00:00
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
S-ar putea sa fi facut niste cicatrici la locul unde ai "stors" !!! Incearca un tratament cu Fucicort unguent in 2 aplicatii zilnice, dimineata si seara, timp de 7 zile. Succes!
0
04-07-2009, ora 15:28
linusha
Nu este medic/terapeut
linusha
imi apar si mie niste bube pe picioare dar nu stiu de la ce...ziua ma abtin si nu ma scarpin insa noaptea ma scarpin in somn fara sa stiu si dimineata ma trezesc chiar cu rani..sunt ingrozitoare mai ales k mi se prinde cojita acestea cad si imi raman niste semne ca un fel de pete maronii.ce as putea sa fac????
0
05-07-2009, ora 16:12
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Ar trebui sa mergeti la un dermatolog pentru ca s-ar putea sa aveti raie!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Indepartarea pilozitatii faciale inestetice
  • Electroepilarea
  •