bronsita asmatiforma

22-06-2010
mot florentina
Nu este medic/terapeut
mot florentina
Baiatul are 6 ani si a fost diagnosticat cu bronsita asmotiforma.Am fost la un medic pneumolog care i-a dat tratament cu AERIUS si SINGULAIR 5MG timp de 3luni.
Prezinta urmatoarele simptome: tuse productiva noaptea si dimineata, stranut, sforait.Am facut tratamentul si totul a fost bine, nu a tusit deloc, dupa ce am terminat tratamentul a inceput iarasi sa tusesca.
Va ro frumos sa-mi spuneti la ce medic trebuie sa merg.Boala dureaza cam din decembrie 2009.
3 comentarii
0
22-06-2010, ora 20:06
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Medicul pneumolog i-a dat un tratament bun, de ce vrei sa mergi la altcineva ? Il poate vedea si un alergolog, daca doresti. Cumpara-i un inhalator din farmacie si fa-i din cand in cand aerosoli.medicul iti va spune ce medicamente vei folosi.du-l in aceasta vara la salina la Praid.si aveti grija ca locuinta sa nu aiba umezeala, igrasie.Tratamentele naturiste sunt foarte bune [ mugurii de brad ], ca si medicamentele de cresc rezistenta persoanelor sensibile d.p.d.v. respirator [ Baraka, de ex. ].
0
02-08-2010, ora 11:06
vica m
Nu este medic/terapeut
vica m
am un copil foarte bolnavicios.mai tot timpul este bolnav de laringita, laringo traheita, amigdalite etc.ce sa i fac ? ce sa i mai dau ?doctorii ii dau antibiotice alteori il interneaza.nu mai stiu ce sa fac, ma ia frica cand ma gandesc ca vine frigul si iar se imbolnaveste.
0
02-08-2010, ora 21:32
mary_kara86
Nu este medic/terapeut
mary_kara86
si baietelul meu in varsta de 1an face cate o data ca si cum ar ramane fara aer asta cam de 4luni am fost la 2doctori pana acum si toti imi spun ca nu are nimic ca asa face el.am aerul ff umed in casa si imi apare fff des mucegai.nu stiu ce sa fac poate ma ajuta cineva si imi zice ce sa fac ca eu nu sunt impacata cu ce miau zis doctorii.unde trebuie sa ma duc ca sa aflu daca totul e in regula cu baietelul.am uitat sa mentionez ca nu face tot timpul are perioade
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cum recunoști bronșita și ce măsuri trebuie să iei
  •