branca ursului

13-11-2011
adrian2011
Nu este medic/terapeut
adrian2011
iau mirzaten 30 mg jumate de pastila in fiecare zi! as dori sa stiu daca pot lua pastile branca ursului 3 pe zi, daca aceste pastile sunt contraindicate in timp ce luam antidepresive!
4 comentarii
0
21-11-2011, ora 03:29
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Salve!
Stimate dle adrian2011, da, puteţi să luaţi cele 3 pastile cu brânca ursului / zi (luaţi-le pe stomacul gol, înainte de mesele principale). Presupun că doriţi să luaţi brânca ursului pentru restabilirea echilibrului apetitului sexual, nu?
Singurele contraindicaţii ale terapiei cu brânca ursului sunt: sarcina, alăptarea, alergia la brânca ursului şi intoleranţa la lactoză, în principal.
Dumnezeu să vă binecuvânteze!
Toate cele bune, cu iubire creştină şi respect,
Mr. Nick

Post SCriptum - NU luaţi mai mult de 3 pastile / zi, fără prescripţie medicală, şi nu mai mult de 6 pastile / zi, cu prescripţie medicală. Evitaţi consumul de brânca ursului sub formă de tinctură!
0
23-11-2011, ora 10:47
adrian2011
Nu este medic/terapeut
adrian2011
multumesc de raspuns mr Nick.E musai sa le iau inainte de masa?are ceva daca le iau, de ex dupa o ora dupa ce am mancat?
mersi de raspuns
0
24-11-2011, ora 01:13
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Salve!
Stimate dle adrian2011, nu aveţi pentru ce să îmi mulţumiţi.
NU, nu este obligatoriu să luaţi pastilele/comprimatele/capsulele cu brânca ursului înainte de masă, dar este obligatoriu să le luaţi la minim 1 oră după masă.
Spuneţi-mi, vă rog, în ce moment al zilei luaţi cele 15 mg de mirzaten? (nu aţi precizat!) Mă interesează să ştiu acest amănunt pentru a vă indica cele mai propice momente în care să luaţi pastilele cu brânca ursului, astfel încât momentele respective să fie relativ distanţate de momentul în care luaţi mirzatenul, în acest fel să fie exclus chiar şi cel mai minim şi nesemnificativ risc de producere a unor interferenţe negative între acţiunea farmacologică a substanţelor bioactive din brânca ursului şi acţiunea farmacologică a mirtazapinei din mirzaten.
Numai bine,
Mr. Nick
0
27-12-2011, ora 02:31
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Salve!
Stimate dle adrian2011, am tot aşteptat să îmi răspundeţi la întrebarea postată în mesajul meu anterior, din cadrul acestui topic, dar am aşteptat în van. (Vreau să) Presupun că nu mi-aţi răspuns din cauza unui motiv obiectiv!
Sper că v-aţi auto-indicat dv. cele mai propice momente în care să luaţi pastilele cu brânca ursului, în mod corect.
Crăciun fericit şi la mulţi ani în lumină, iubire, armonie, fericire, prosperitate şi mântuire.
Toate cele bune,
Mr. Nick
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul