brainmark sau straumann in bucuresti? si unde?

24-11-2008
elly_b
Nu este medic/terapeut
elly_b
Buna ziua. Stiti daca in Bucuresti se gasesc produse Brainmark sau Straumann pentru implanturi? Si la ce clinici? Pe siturile clinicilor de cele mai multe ori nu sunt specificate produsele (firmele) folosite.
Multumesc
2 comentarii
0
03-02-2009, ora 09:07
Dr. Ghise
Identitate neconfirmată
Dr. Ghise
Buna ziua, poate raspunsul meu e tardiv, probabil ca intre timp v-ati rezolvat problema:
Sistemul de implanturi Branemark apartine firmei suedeze Nobel Biocare;in Romania sunt comercializate de catre firma Edwards;d-na Cristian Pasariu de la Edwards(tel0743018938) va poate oferi numele tuturor medicilior din Romania care folosesc implanturi Nobel Biocare(mai nou in loc de sistemul Branemark se foloseste Replace Select, tot de la Nobel Biocare).
Sistemul Straumann(Elvetia) era comercializat anul trecut in Romania de catre firma Sensi Blue;nu stiu daca anul acesta continua sa detina contractul, dar puteti incerca;poate va recomanda ei niste clinici.
0
04-02-2009, ora 21:51
elly_b
Nu este medic/terapeut
elly_b
Nu a fost deloc tarziu. Va multumesc pentru raspuns. Intamplarea a facut sa am chiar astazi programare in vederea implantului. Asa ca m-am dus cu "lectia invatata". O sa optez pentru Nobel Biocare. Aceasta a fost si recomandarea medicului.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul