bolnav la coloana

23-05-2009
DANIEL-VASILE
Nu este medic/terapeut
DANIEL-VASILE
nu stiu cat de grava sau mai putin grava este situatia in care ma aflu daca sunteti medic, sincer, as dori sa cunosc amanunte multumesc. diagnostic :lombosciatica stanga subacuta. dorsalgie recidivanta. cifoza rotunda dorsala.
investigatii :aprox bune am inteles vsh =12 gicemie 101 colesterol 144
ex radiologic- spatiu L5-S1 cu platouriparalele. amprente discale L5.
pacient 34 ani [acum 1 an jumate]. la ex ob s-a constatat :la col cerv -puncte Arnold, , zone Erb sensibile, durere poz.[+] de tip mecanic, provocat ; coloana dorsala-cifoza accentuata, durere poz.[+] de tip mecanic, spontan, testul Stibor-32cm; coloana lombo-sacrata-lordoza stearsa, durere poz.[+] de tip mecanic, spontan, testul Laseque poz.in stanga la 70" [grade], testul Schober-14 cm, testul Tomayer=30 cm.
am avut spina bifida deschisa 2 mm cand am fost mic apoi s-a inchis acum imi amortesc piciorul s-au mana ar fi ceva tratament ? am fost si la recuperari dar nu pot afla gravitatea bolii.
3 comentarii
0
29-08-2009, ora 12:22
DANIEL-VASILE
Nu este medic/terapeut
DANIEL-VASILE
IMI AMORTESTE SI PICIORUL DIN SOLD PANA IN VARFUL DEGETELOR DE LA PICIOARE. ESTE TOT DE LA COLOANA ? CE SA FAC ? VA ROG DATI-MI SI UN RASPUNS LA INTREBAREA ANTERIOARA LA CAT DE GRAV ESTE BOALA MEA DUPA REZULTATELE MENTIONATE. MULTUMESC.
0
09-11-2009, ora 22:37
patrascoiu
Nu este medic/terapeut
patrascoiu
daniel sunt student la medicina...nu sunt neurochirug...dar te-as putea ajuta cu un sfat...este vorba de ceva nu tocmai bun.ar trebui in primu rand un RMN.cu rezultatele de la el sa mergi la medicul neurochirurg...cu sau fara o trimitere de la medicul de familie.dute undeva la un particular...pentru ca intr-un spital.ar trebui sa astepti minim o luna pentru un RMN...asa ca fa-l dute...cu el la un neurochirurg...iar pana atunci tine o fasa elastica lombara...grabeste-te pentru a nu se agrava...si a nu ajunge la o hernie de disc
cu stima student la medicina
Patrascoiu Ionut
0
15-11-2009, ora 11:38
DANIEL-VASILE
Nu este medic/terapeut
DANIEL-VASILE
MULTUMESC PENTRU SFAT SI PENTRU AMABILITATEA DE A RASPUNDE IAR DACA CINEVA AR AVEA UN MEDIC BUN NEUROLOG SA II RUGATI SA VADA ACEST MESAJ SI SA RASPUNDA. VA MULTUMESC
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Un tratament combinat poate fi mai eficient decât injecția cu steroizi pentru pacienții cu dureri cauzate de sciatică
  •