boli pediatrice

21-05-2009
octaviano
Nu este medic/terapeut
octaviano
dupa 3 zile de febra mare a inceput o tuse destul de rea o tuse incarcata am cerut analize la urina pentru ca mi sa parut ca are o culoare anormala pentru o fetita de 4 ani.Am sa va scriu rezultatele sant in italiana sper sa le intelegeti.Colore gialo paglierino aspeto opalescente glucosio assente ph 8 chetoni assenti proteine 10. biliurina assenti. emoglobina assenti. urobilinogeno 0, 2. nitriti assenti peso specifico 1, 023. leucociti 25 esame microscopico del sedimento numerosi cristali triplofosforescenti 5 10 leucociti/campo doctorita a zis ca nu e nimic grav cat despre tuse mi sa spus sai fac aerosol
2 comentarii
0
05-06-2009, ora 11:06
Dr. Genoveva Hiastru
Pediatrie, Bucuresti
Dr. Genoveva Hiastru
Asa este, sumarul de urina este normal.
E bine sa nu va repeziti sa-i dati antibiotic de la inceput, faceti tratament cu fluidifiante sirop si in aorosoli (cu ser fiziologic si ACC-acetilcisteina) cateva zile, si dupa aia va mai duceti la control cu ea s-o reevalueze medicul dvs.
Ce boli a mai avut fetita pana acum?
0
18-12-2009, ora 23:21
Natalia_Naty
Nu este medic/terapeut
Natalia_Naty
Am un baietel de un anisor, de la 3 saptamani de viata este extrem de agitat, toata noaptea se foieste, mai si geme. Am fost cu el la medici, mi-au zis ca nu are nimica si ca asta e natura lui. Mi-e frica sa nu fie ceva legat de nastere fiindca a fost cianozat, nu a plans imediat, avea cordonul omblical invartit. In urma cu o luna si ceva a inceput sa faca prin somn niste spasme ca niste tresariri simple sau clonice la picioare, fund apoi urca spre spate, maini si cateodata misca putin si capul. Atunci cand le face nu se incordeaza si nu isi scimba expresia fetei, doar la cele putin mai puternice tresare putin si isi schimba pozitia. Dar problema e ca aceste mioclonii persista aproape toata noaptea si parca totusi il deranjeaza. Am uitat sa va spun ca mi-a cazut de doua ori din pat si mi-e frica sa nu fie asta cauza. Va rog sa-mi spuneti daca ati patit asa ceva, pentruca sunt foarte ingrijorata.

Multumim mult. Va pup si toate cele bune!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul