boli de piele

21-08-2009
mia lazar
Nu este medic/terapeut
mia lazar
Buna ziua.
Am o fetita de 13 ani. De la varsta de 6-7 ani are cred ca o boala de piele pe cap. Am fost la medicul de familie si mi-a zis ca e vorba de pitiriazis capitis. Am primit un unguent cu acid salicilic care nu ne-a ajutat.Am fost trimisa la un laborator de analize unde nu a iesit nimic. Are un fel de matreata. dar se face rana pe toata pielea capului si sangereaza de multe ori si se fesprind bucati mari de piele uscata. Am Incercat cu Dermovate solutie capilara, cu Aloe Vera si nu am avut nici un rezultat. Ce ne-a ajutat cat de cat a fost samponul Nizoral.Cum am intrerupt problema a reaparut. Oare comprimatele m-ar ajuta mai mult ? I-mi puteti da un sfat?
10 comentarii
0
21-08-2009, ora 13:11
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Medicamentele chimice nu va pot ajuta la aceste probleme niciodata cu adevarat, ar fi timpul sa va dati seama de acest lucru si sa schimbati medicina, caci ea si medicamentele ei sunt de vina si nu medicul.
Aloe vera nu este pt. asa ceva din pacate si cauza este probabil mai adanca si este legata de una sufleteasca.

Vi s-a intamplat ceva in timpul sarcinii (soc, sperietura, suparare) sau i s-a intamplat ceva fetitei in coprilarie, sau a facut tratamente indelungate ?

Faceti programare la un medic homeopat cu experienta intr-un oras mare si care practica homeopatia clasic (unitara) - lucru important ! - si acesta va poate ajuta pe durata si vindeca boala.

Incercati si aceste remedii naturiste de mai jos - numai cele care se potrivesc simptomelor pana ajungeti la un homeopat, sau chiar paralel cu tratamentul lui, iar daca nu v-a putut ajuta nimeni scrieti-mi un mesaj privat aici si va indrum eu.
0
21-08-2009, ora 16:47
tet
Identitate neconfirmată
tet
D-na MIA, se pare ca fetita dvs. are o ciuperca a pielii paroase a capului.Faceti-i o fungigrama din leziuni la un laborator competent si exitati orice tratament naturist.! Puteti suna la 0256350949 cind aveti rezultatul analizelor.
0
22-08-2009, ora 23:36
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Pai este evident ca trebuie sa fie o ciuperca sau un parazit prezent... pt. asta nici macar nu trebuie analize sa iti dai seama. Dar la ce ajuta sa sti numele lui cand cand cu medicamente astfel de ciuperci oricum nu se indeparteaza decat in cazuri f. f. f. rare ?
De 6-7 ani incoace cred ca s-au incercat destule medicamente...
0
26-08-2009, ora 16:27
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
In cei 6-7 ani de cand este boala a avut mereu cojite si rani pe cap sau acestea au aparut periodic ?
0
15-07-2010, ora 16:07
duracell98
Nu este medic/terapeut
duracell98
Buna ziua.
Am o fetiţă de 12 ani. Din decembrie anul trecut i-a aparut în cap, ceva ca o matreată, dar care o mananca şi face coajă. Am fost la un medic dermatolog şi mi-a zis că are pitiriazis capitis. Mi-a dat un unguent de la dumneaei şi nu a dat rezultate, iar apoi mi-a dat o crema betaderm şi şampon Alpecin, intr-o saptamana nu mai avea nimic, dar tot la o saptamana i-a reaparut in mai multe locuri cu cojita si manacarimi, dna dr. Mi-a spus sa continui tratamentul ca nu trece asa uşor. Ce sfat imi daţi dl. Dr. Dorin Mihalache?
0
25-07-2010, ora 21:02
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Daca fetitei i-a venit deja cicul menstrual inseamna ca este vorba despre o dermatita seboreica.
Daca nu i-a venit inca ciclul, probabil este vorba despre o streptococie uscata a pielii capului.
Tratamentele difera, asa ca ar fi bine sa consultati si alt dermatolog!
0
26-07-2010, ora 13:58
duracell98
Nu este medic/terapeut
duracell98
Multumesc mult, deocamdata iarasi ia trecut, am dat-o tot cu unguent betaderm si i-a trecut, dar daca reapare va contactez, sunt din Iasi.
0
06-09-2011, ora 11:26
prigoana
Nu este medic/terapeut
prigoana
cam asa ceva am si eu apar pe cap niste coji albe, cand fac baie cad dar ramane locul rosu singereaza dar nu foarte mult le am de foarte mult timp si nu pot scapa de ele da ti un remediu
0
26-09-2011, ora 22:18
GAGITZU
Nu este medic/terapeut
GAGITZU
Buna, de cateva luni mi-a iesit pe tot corpul un fel de bubite mici si rosii care ma mananca foarte tare, cum ma scarpin m-ai mult, cum se inmultesc. Am mers la medic si mi-a prscris un unguient si niste claritin, dar nu au nici un efect, din contra a inceput sa mi se umfle mainile, picioarele chiar si fata.V-as ruga tare mult daca ma puteti ajuta sa imi dati vriun indiciu si ce medicamente pot sa iau.VA MULTUMESC!
0
03-10-2011, ora 22:35
raluca0210
Nu este medic/terapeut
raluca0210
buna am 22 de ani si de 3 ani am pe scalp niste coji albicioase care sangereaza in momentul in care le rup, cand m-am dus la doctor mi s-a spus ca e posibil sa am psoriazis si mi-a dat Asorian pentru 2 saptamani dupa 2 saptamani au stopat dar nu pentru mult timp. acelas fel de coji le am si in urechi si sunt mult mai inestetice ca cele din par, tratamentul cu Asorian este de urgenta dara nu rezolva problema. anul trecut cand am fost la mare mi-au trecut cojile din urechi pt o perioada de peste 6 luni dar dupa au reaparut. daca imi puteti da o idee.

va multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Mătreața
  • Vergeturile
  • Foliculita în urma epilării
  • De ce apare mătreața?
  • Mătreața - tratamente naturale şi sfaturi eficiente
  • Funcţia de „barieră” a pielii - cum o susținem?
  • Uleiul de măsline sau floarea-soarelui poate afecta sistemul de apărare al pielii la bebeluși
  • „Pielea electronică” pentru monitorizarea sănătății
  • Microbiomul pielii rămâne stabil în timp, în ciuda unor variații externe
  •