boli cu transmitere sexuala

17-10-2012
mihai s
Nu este medic/terapeut
mihai s
buna ziua...am si eu o problema!!!! lucrez in cadrul armatei si la un control de analize anual pe care trebuie sa il facem am fost depistat cu serologie pozitiva. acum ce vreau sa va spun, dupa ce am fost depistat pozitiv am urmat un tratament de 10 fiole de moldamin de 1200, faceam 2 la 5 zile.dupa ce am terminat acest tratament am facut analize mai amanuntite si mi-au esit in felul urmator..
29-07-2011
R.P.R Carbon NEGATIV
VDRL.cantitativ 1/32 + +
TPHA (reactie pozitiva) die 1/80
dupa care am mai continuat iar cu acelasi tratament de moldamin...dupa ce am terminat tratamentul am facut aceleasi analize la acelasi laborator si au iesit in felul urmator:
15-09-2011
R.P.R Carbon NEGATIV
VDRL.cantitativ 1/16 + +
TPHA (reactie pozitiva) die 1/80
dupa care am mai continuat iar cu acelasi tratament de moldamin...dupa ce am terminat tratamentul am facut aceleasi analize la acelasi laborator si au iesit in felul urmator:
16-11-2011
R.P.R Carbon NEGATIV
VDRL.cantitativ 1/8 + +
TPHA (reactie pozitiva) die 1/80
dupa care am mai continuat iar cu acelasi tratament de moldamin...dupa ce am terminat tratamentul am facut aceleasi analize la un alt laborator si au iesit in felul urmator:
28-02-2012
TPHA + pozitiv
VDRL-R.P.R cantitativ pozitiv
Titru 1/16
aceiasi poveste acelasi tratament nu-mai ca am schimbat doza din cauza durerilor faceam 1 fiola de moldamin de 1200 la 3 zile...dupa ce am terminat si acest tratament am facut din nou acelea-si analize la acelasi laborator si au iesit in felul urmator:
31-05-2012
TPHA 1/640 pozitiv
VDRL-R.P.R cantitativ pozitiv
Titru 1/32
dupa care am fost sfatuit de un medic sa fac si analizele de hiv si le-am facut a doua zi... si au iesit in felu urmator...
01-06-2012
HIV 1, 2-Ag/Ac 0.08 negativ S/CO 1 negativ
dupa care am facut o intrerupere la tratamen de o luna si ceva din cauza lipsei banilor.intre timp am mai vorbit cu nmai multe persoane dintre care o persoana ma sfatuit sa ma duc la un plafar sa iau bringa ursului este un sirop.am inceput sa iau 3 lingurite pe zi de sirop fiecare lingurita trebuia dizolvata in 200 ml de apa si luata pe stomacul gol timp de o luna de zile.. am luat din acest sirop timp de 2 saptamani pentru ca era foarte gretos la gust si nu am mai putut sa continui sa iau din el.dupa alea 2 saptamani am facut din nou analize la acelasi laborator si mi-au iesit in felul urmator..
16-10-2012
grupa sanguina B III
VDRL-R.P.R 1/16 pozitiv
Ser, aglutinare pe placa
TPHA1/2560 pozitiv
ser.hemaglutinare
intrebarea me este ce inseamna toate analizele aste? si dati-mi si mie un sfat ce asi pute sa fac sa scap de aceasta boala
tin sa va reamintesc ca sunt si insurat si sotia mea deciteori imi faceam eu analize isi facea si ea. iar ei ai eseau negativ pina in momentul de fata.va rog din tot sufletul sa ma ajutati si pe mine.va multumesc pentru intelegere si imi cer mii de scuze pt deranj.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Bolile cu transmitere sexuală la vârstnici - o povară pentru sistemele de sănătate
  •