mancarime, besicute care se usuca, pielea crapata

09-01-2007
elenana
Nu este medic/terapeut
elenana
simtomele de care sufar sant mancarimi ale mainilor, imi apar pe maini niste besicute apoase care se usuca si pielea mainilor devine foarte uscata, incep sa-mi crape mainile pana imi sangereaza si mi se cojeste pielea, incep mancarimile si durerile datorita crapaturilor, am fost la dermato si mi sau dat diferite tratamente in mare parte creme dar nu au avut nici un rezultat(ex. de creme:triamcinolon, ultralan)
5 comentarii
0
16-01-2007, ora 00:00
pusicutza
Nu este medic/terapeut
pusicutza
am avut si eu aceeasi problema. timp de 2 ani am incercat tot felul de tratamente (si pastile si creme). in final am folosit o crema care nu se gaseste pe piata din romania (daca cunosti pe cineva pocait roaga-l sa intrebe la farmacia din interiorul bisericii de care apartine), si anume> Cormax 0.05% Cream. incearca! mie mi-a trecut.
0
26-11-2009, ora 20:01
FARCASDRAGOS
Nu este medic/terapeut
FARCASDRAGOS
daca stiti am o problema la maini in ultima vreme mi sau ingalbenit palmele si sunt obosit stiti cauza ??
0
01-03-2011, ora 16:34
anonim57
Nu este medic/terapeut
anonim57
Buna.pe maini am niste mancarimi si devin rosie.dupa ce ma spal pe maine se inroseste.am mers la un doctor si mi-a dat o crema dar nu merge.pielea mi se crapa, este o boala?cum o pot opri?
0
02-03-2011, ora 19:43
anonim57
Nu este medic/terapeut
anonim57
acum am descoperit un nou, , simptom : faceam baie in apa calda iar mainile imi erau in apa.mainile s-au inrosit si ma ardeau.va rog frumos sa-mi ziceti daca am vreo boala sau nu
0
28-03-2011, ora 16:47
utilizator_89498
Nu este medic/terapeut
utilizator_89498
Buna ziua! De cca 2 sapatamani, la mana stanga la inchietura maini, am o durere, daca m-ar intreba cineva as descrie ca o " Durere cu usturime" in anumite poziti. Mai precis cand ma sprijin pe ea! As vrea sa stiu daca este ceva secundar sau este vba de Sindromul Tunelului Carpian.precizan-d ca nu i-mi tremura mainile. Am dat cu tot felul de unguente ca Bengay, ...dar nimic! Ce investigatii ar trebui sa incep.??? Stiind ca multe boli dau remanenta in articulatii, dar afara de inchietura mainii stangi nu am nici un fel de durere, sold, alte inchieturi sau deget de la piciaore! Va multumesc!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • O cercetare recentă dezvăluie structura receptorilor care determină mâncărimile pielii
  • Veziculele (bășicuțele cu lichid) pe piele - cauze, diagnostic diferențial, tratament
  • Uleiul de lavandă ar putea fi răspunsul la tratamentul mâncărimii pielii
  •