boala sau greseala medicala

18-05-2006
mary_07
Nu este medic/terapeut
mary_07
Am facut cateterism si cardiologul m-a diagnosticat cu:stenoza mitrala larga, insuficienta mitrala minima, dilatatie idiopatica de artera pulmonara si acum 5ani a aparut o tuse nocturna cu dispnee, la care pneumologul a pus diagnosticul de: sindrom sinobronsic remis.Credeti ca este o legatera intre ele ? Boala de inima s-a agravat cumva??Am 47 ani si 2 copii NU stiu ce sa cred, cat de bolnava sunt daca pensia de invaliditate Gr.2mi-au luat-o ?.
2 comentarii
0
19-05-2006, ora 00:00
dr. Laura Constantinescu
Nu este medic/terapeut
dr. Laura Constantinescu
Inteleg ca tusea si dispneea persista chiar si dupa ce pneumologul a pus diagnosticul de sindrom...remis. "Remis" inseamna ca ar fi trebuit sa dispara simptomele. In aceste conditii, o vizita la cardiolog v-ar fi mai utila decat una la pneumolog. El v-ar putea spune daca exista o legatura intre boala cardiaca si aceste simptome.
0
21-05-2006, ora 00:00
mary_07
Nu este medic/terapeut
mary_07
Multumesc pentru sfat, am sa-l urmez.Tusea si dispneea apare si dispare, frecventa este mai mare iarna, sunt imbracata mai gros, hainele sunt grele, obosesc mai repede iar din acest motiv evit sa ies afara in acest anotimp.Oboseala asta m-a face sa m-a gandesc ca de vina este inima.Dar poate gresesc, as vrea.multumesc mult inca o data.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.