| |
|
|
|
| |
boala ovarelor polichistice si hirsutism
|
|
Autor: ancutzika |
Data: 23-05-2008 |
|
Buna ziua. In urma cu 5 ani am descoperit ca supar de boala ovarelor polichistice,am facut ecografii,dozari hormonale si s-a ajuns la concluzia ca testosteronul ar fi secretat in cantitate mai mare,in urma analizalor e 0.7mg/ml,,PRL=7.8mg/ml,LH=18.4,progesteron=1.8mg/ml.In urama analizelor mi s-a prescris Diane35,le-am luat 5 ani,ciclul mi s-a reglat insa nu am scapat de hirsutism desi asa mi s-a spus.Acum am renuntat la Diane35 deoarece as vrea sa raman insarcinata.As vrea sa stiu daca pot sa am un copil deoarece imi doresc unul f mult.Inainte de a luala anticonceptionalele imi venea menstruatia o data sau de 2 ori pe an.Acum 3 ani inca mai aveam chisturi pe ovare nu am luat o luna si ceva pastilelel iar menstruatia nu mi-a venit,acum in urma ultimului control am scapat pe ele.Intrebarea e ce sanse am sa fac un copil? |
|
|
Comentarii / raspunsuri: 1 |
|
|
Autor: Radu Botezatu | Dr. Radu Botezatu -
Obstetrica-ginecologie ,
Bucuresti |
Data: 23-05-2008 , ora 00:00 |
|
aveti sanse sa faceti copii in cazul in care ovulatia este prezenta. Daca nu este prezenta aceasta se induce hormonal cu analogi sintetici de GnRH.
|
|
Pentru a putea adauga un raspuns / comentariu trebuie sa va logati (formularul din dreapta sus)
Daca nu aveti cont , inregistrati-va de aici
|
|
Publicitate:
|
|
| |
Logare membri:
|
Statistici forum:
Utilizatori inscrisi:
80238
Ultimul utilizator:
vandia
Total mesaje:
171026
Ultimul mesaj:
31-07-2010
5 useri inregistrati; 609 vizitatori neinregistrati; |
|
| |
Clinica de ortodontie Timisoara. Sunt tratate cazuri complexe inclusiv cazuri de chirurgie ortognata-chirurgie de maxilar. Aparate dentare fixe Damon si Ceramica.
STOMATOLOGIE -ORTODONTIE TIMISOARA
07300-76453(SMILE)
Produse din silicon pentru tratamentul cicatricilor keloide - comod si sigur
130 RON
| Cauta pe ROmedic: |
 |
 |
 |
 |
| |

Cauta in articole
Cauta articole dupa anumite cuvinte cheie. |