boala inflamatorie pelvina, domnule doctor?

21-07-2012
coolgirlemi
Nu este medic/terapeut
coolgirlemi
buna, am 23 de ani si menstruatia mi a venit la 14 ani. De prima data am avut dureri foarte puternice, dismenoree, dureri asemanatoare contractiilor de nastere. Acum am ajuns la urgenta la gineco din acelasi motiv. Dupa un control palpabil mi a zis ca am boala inflamatorie pelvina.

Eu ma gandesc ca mi a pus acest diagnostic dupa ce m a apasat inauntru si am simtit durere, dar nu foarte puternica. Eu dureri am si in timpul actului sexual. Totusi daca as avea Bip stiu ca ar trebui sa am vsh ridicat dar am facut analizele in mai si vsh este de 6 U/h si proteina c reactiva 3 md/L.

Mie cel mai frica imi este sa nu mai pot avea copii, lucru care mi-l doresc enorm de tare. Acum fac tratament, daca exista posibilitatea sa fi facut Bip in aceasta perioada, mi a afectat reproducerea? Eu ma cam indoiesc ca as putea avea asa ceva.Astept sa termin cu menstra si voi merge sa fac toate analizele necesare.
1 comentarii
0
22-07-2012, ora 01:12
otilia107
Nu este medic/terapeut
otilia107
N-ai de unde sti daca ti-a fost afectata sau nu fertilitatea decat atunci cand vei incerca sa faci un copil. Oricum nu-i o regula ca daca ai boala inflamatorie pelvina sa iti afecteze fertilitatea, si nu se intampla dupa ce ai o data doar. Te stresezi degeaba.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.