biopsie endometru

08-01-2015
adriana65
Nu este medic/terapeut
adriana65
rezultat biopsie. Va rog sa ma ajutati cu un sfat. In urma biopsiei medicul mi-a spus ca ' rezultatul este bun, nu foarte bun'. Nu mi-a dat nici-un tratament, doar mi-a recomandat efectuarea unei noi biopsii peste sase luni. Incerc sa deslusesc scrisul de pe buletinul de analiza. Cheaguri fibro-hematice de includ fragmente de endometru cu glande in stadiul proliferativ, arii de hiperplazie glandulara simpla, fara atipii, conion utrogen cu infiltrat inflamator cronic si infuziuni. Mic fragment de endocol cu aspect de endocervicita cronica papilara cu hiperplazie microglandulara locala.
In urma ecografiei transvaginale s-a descoperit ovarul stang polichistic ; un chist de 0.2 cm pe uter; endometrul de 0.9
Mentionez ca am 49 de ani. Am mers la medic in urma unui ciclu mult prelungit si foarte abundent.
Multumesc anticipat!
2 comentarii
0
08-01-2015, ora 19:17
Popa Alexandru
Nu este medic/terapeut
Popa Alexandru
Buna Seara ! Aveti un rezultat foarte bun din punctul meu de vedere, Va spus sa mai faceti o noua biopsie in urmatoarele 6 lunii sa vada cum evolueaza in urmatoarele 6 lunii ! Nu aveti motive de panica ! O seara Placuta !
0
09-01-2015, ora 13:16
adriana65
Nu este medic/terapeut
adriana65
Multumesc mult!!!!!!!!!! De la o anumita varsta incepi sa te gandesti la ce este mai rau. Lucrez cu substante mutagene in culturi de tesuturi vegetale si stiu cum prolifereaza o celula.
Multumesc inca o data pentru raspuns.
O zi buna!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: