balonare excesiva + durere ovare

14-10-2010
Stelutzza
Nu este medic/terapeut
Stelutzza
Buna ziua!
In urma cu aproximativ 2 ani mi s-a descoperit o gastrita. Am facut tratament, insa am ramas cu sensibilitate si de cate ori nu mananc sau mananc mai condimentat, ma arde stomacul si sunt nevoita sa iau Omeran, Omeprazol, Omez sau ceva asemanator.
Problema e ca, uneori, fara motiv, ma balonez excesiv. Mi se umfla efectiv burta de parca as fi insarcinata si in acelasi timp ma dor puternic si ovarele. Cand patesc asta, de obicei, iau un Omeran si in aprox o ora cedeaza balonarea si durerea, insa sunt cazuri in care si daca iau 2 comprimate, nu cedeaza.
Am fost la ginecolog, suspectand ca totul se trage de la ovare, insa medicul mi-a spus ca are legatura cu gastrita si ca de cate ori patesc asta, e necesara administrarea unui medicament de genul Omeprazol.
Problema e ca e ff deranjant si in acelasi dureros si mi-e greu sa accept ideea ca nu pot preveni, ci pot doar trata cand patesc asa ceva.
Mentionez ca nu exista un tipar dupa care apare aceasta combinatie de balonare + durere. Mi se intampla si dimineata, si seara, si pe mancate, si pe nemancate, si la menstruatie, si la ovulatie si oricand are chef sa ma chinuie.
M-ar ajuta mult un sfat sau o recomandare. Va multumesc mult! O zi placuta!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.