balanita sau un posibil streptococ

12-01-2007
cataforum
Nu este medic/terapeut
cataforum
De aproximativ 5 ani ma lupt cu o balanita foatre insistenta. Am fost la mai multi doctori si am incercat tot atatea tratamente_LOMEXIM, CANESTEN, FLUCOVIM._dar fara nici un rezultat. Intrebrea mea este_nu ar trebui sa se faca un set de analize inaite de a se prescrie o reteta? de exemplu o fungigrama sau bacteriograma si o antibiograma in caz ca se gaseste un agent patogen?Am citit un articol de curand pe net ca si streptococul se poate localiza la acest nivel.Este posibil?Si daca da cum trebuie sa procedez ca sa aflu?Acum doua zile am facut o urocultura si a iesit bine. Dar daca am o balanita nu ar fi trebuit sa iasa candida la rezultate? Dupa tot acest timp aceasta afectiune isi spune cuvantul, actele sexuale fiind dureroase la al doilea sau al treilea contact sau chiar de la primul. Pur si simplu sexul pt mine a devenit o corvoada dintr un plucru placut. Si inca un lucru dupa unul sau doua contacte sexuale daca mai am o erectie aceasta este dureroasa si incompleta.Va rog sa mi spuneti ce analize sa fac ca sa aflu cauza acestei afectiuni sau sa mi dati un tratament eficient. Multumesc!
3 comentarii
0
07-02-2007, ora 00:00
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
As avea nevoie de mai multe detalii, asa ca ma poti contacta la email office@iasiprest.ro
0
18-03-2007, ora 00:00
dale
Nu este medic/terapeut
dale
aceiasi problema o am si eu. exista o solutie?...am intele sca tratamentul la nesfarsit cu Nidoflor, Lomexim, Travocort...nu este benefic si poate duce la alte problema.nu ma pricep dar am inteles ca aceste medicamente contin corticoizi care aplicati timp indelungat nu sunt benefici
0
19-03-2007, ora 00:00
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Lomexinul nu contine corticoizi!
Travocortul contine corticoizi, insa este indicat la inceputul tratamentelor antimicotice, pentru a remite cat mai rapid simptomele(prurit, eritem). Ulterior, daca tratamentul dureaza mai mult de 7-10 zile se recomanda trecerea pe Travogen, care nu contine corticoizi.
Despre Nidoflor. nu pot sa-ti spun nimic deoarece nu il agreez!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Streptococul beta hemolitic de grup B în sarcină
  •