avort spontan? sarcina 20 sapt.

30-04-2012
ramyy
Nu este medic/terapeut
ramyy
Buna, am si eu intrebari, poate ma lamureste cineva.
Am 29 ani, la a 3-a sarcina in sapt 20 am aflat cu mare soc ca puiutul meu a ramas fara lichid amniotic si ca nu se mai putea face nimic. Nu stiu, inca sunt in stare de soc, dar eu consider ca a fost vorba de pasivitate si neinteres din partea Dr. mai ales ca inainte de episodul acesta dureros, am fost internata cu sangerari vaginale, am stat o sapt in spital dupa care am plecat acasa, fara macar un consult sau ecograf. La interval de 3 zile, l-am sunat pe dr, ptr ca aveam o scurgere puternica roz/maroniu, dar mi-a zis ca e ok atata timp cat eu luam utrogestan pe cale vaginala. In ziua urmatoare am insistat sa ma vada ca nu mi se parea ok sa am si dureri de burta... aceea scurgere, la cere el mi-a zis ca totul e ok
Am plecat acasa bucuroasa ca nu am motiv sa-mi fac probleme, si fetita mea este bine! In aceea seara de la ora 22.00 incercam sa ma odihnesc, dar nu reuseam ptr ca aveam dureri, iar ptr dureri mi-a zis sa iau no-spa. Am luat no-spa, dar nu mi-a trecut, dupa 2 ore am mai luat o doza, la fel cu aceleasi dureri pana cand am inceput sa cronometrez intervalul de timp si mi-am dat seama ca erau contractii 3-5-6 min. si am ajuns la urgrenta respectiv internare.A doua zi, la eco mi-a zis dr. ca avem o problema: nu mai am lichidamniotic.
Am crezut ca-i dau in cap! Eu i-am zis de 2 zile ca ceva nu e ok dar el nu m-a ascultat iar el nu a vazut nimic suspect.
Si asa fetita mea a fost obligata sa se nasca la 20 de sapt a trait 2 ore si fara sanse de viata. Intrebare: Nu se putea evita asa ceva? Cum pot sa definesc acest cosmar : Nepasare sau Malpraxis? Sunt atat de afectata incat nici nu stiu ce trebuie sa fac! dati-mi un sfat! Multumesc!!!!
7 comentarii
0
04-05-2012, ora 17:10
dariaalexandra
Nu este medic/terapeut
dariaalexandra
Imi pare rau pt cele intimplate si eu sunt insarcinata in 10 saptamani si mi-e teama sunt deja la al 2 -lea copil.Nu stiu de ce dr recomanda no-spa, nu este bun in sarcina provoaca contratii. Si eu la prima sarcina am avut dureri pana la 6 luni dar totul a fost ok.Acum la fel am dureri dar suportabile, i-am spus dr-lui si mi-a dat o reteta cu vitamine, printre care si no-spa, dar nu i-au no-spa nici in ruptul capului.Se putea evita asta, putem da vina pe dr, dar pana la urma asa a fost sa fie de la d-zeu.O sa treceti peste acest eveniment neplacut.Sanatate multa!
0
05-05-2012, ora 09:34
ramyy
Nu este medic/terapeut
ramyy
da, multumesc ptr raspuns, sa aveti o sarcina usoara! De la Dumnezeu nu primim asa ceva, ptr ca El ne iubeste, asta se numeste grasala umana. Dr-ul meu s-a trezit din somn mult prea tarziu.
0
10-05-2012, ora 10:15
simonadumitru
Nu este medic/terapeut
simonadumitru
Imi pare nespus de rau ;ar fi bine sa gandesti ca asa a vrut Dumnezeu si poate iti va fi mai bine;sper sa nu trec niciodata prin asa ceva.
0
18-05-2012, ora 12:01
luyzza2000
Nu este medic/terapeut
luyzza2000
groaznice momentele prin care ai trecut, in cazurile astea nici nu stii ce sa zici oricum nimic nu-ti mai alina durerea...D-zeu este Mare si sigur iti va da un puiut in cel mai scurt timp iar in privinta medicului nu stiu ce sa zic..decat la o viitoare sarcina in nici un caz sa nu-l mai vizitezi...multi pupici si sanatate
0
08-06-2012, ora 19:17
axiela21
Nu este medic/terapeut
axiela21
Dariaalexandra no-spa contine drotaverina si este un bun antispastic(previne spasmele muschilor), de altfel singurul antispastic permis in sarcina. Cine ti a spus ca produce contractii cand de fapt el nu face decat sa le diminueze.
0
08-06-2012, ora 22:57
dariaalexandra
Nu este medic/terapeut
dariaalexandra
ok.fie ca tine. Esti multumita?
0
28-06-2012, ora 23:20
p_andra
Nu este medic/terapeut
p_andra
no-spa e permis in sarcina, chiar e indicat daca ai dureri uterine mari... dar luat cu masura, k orice alt medicament. cat despre sarcina, imi pare rau pt cele intamplate, insa nu cred ca se putea preveni...
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Avorturile repetate și inexplicabile, mai frecvente la femeile cu un simț al mirosurilor corporale mai bun
  • Riscul de avort spontan este mai mare în lunile de vară
  • Temperaturile ridicate ar putea crește riscul de avort spontan
  • Examinarea placentei poate releva cu acuratețe mare cauza unei sarcini pierdute
  •