autism cu retard

24-11-2014
anamon
Nu este medic/terapeut
anamon
Am o prietena care are un baietel de 15 ani diagnosticat cu autism, extrem de violent. Mama lucreaza in fiecare zi pana la 7 si deci cateva ore statea si cu un ingrijior care l-a parasit, pentru ca ii este frica de el. Pana la acesta varsta nu a invatat nici macar sa-si scrie numele, retardul fiind sever. Exista in Bucureti un camin in care poate fi internat? Numai pe mama lui o are, bunicii din partea mamei au murit, iar familia din partea tatalui impreuna cu el nu vor sa auda de copil. Dupa cate am inteles ia seroquel fara nici un rezultat. A fost internat de mai multe ori. Orice sfat e binevenit.
Multumesc.
1 comentarii
1
24-11-2014, ora 17:15
stevens
Nu este medic/terapeut
stevens
In acest caz se poate mari putin doza de neuroleptic sau se schimba daca nu este eficace pe simptomele psihotice, dar intai trebuie verificat daca ia si doza actuala !
Pt agresivitate ar merge foarte bine adaugarea unui stabilizator de dispozitie precum Depakine !

Deci sa mearga la un psihiatru pt reevaluare si tratament !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: