atrofie optica totala

23-11-2009
aura andreea
Nu este medic/terapeut
aura andreea
buna seara, sotul meu (38ani)a suferit un accident rutier in urma cu aproape 4 luni, traumatism cranio cerebral grav si traumatism cranio facial cu multiple fracturi faciale si fisuri sinusoidale, ...dar cel mai grav este ca nu vede, neavand nici un consult 100% de specialitate este diagnosticat atrofie optica totala( papile plane bine delimitate, decolorate, vase de calibru normal...) cu toate acestea el da impresia ca are secunde in care vede, credeti ca este posibil ca aceasta sa fie o afectiune pasagera si sa isi revina odata cu trecerea timpului si prin tratament, sau exista un consult specializat, ma puteti indruma in aceasta problema? multumesc di suflet.
2 comentarii
0
04-12-2009, ora 19:06
padlivil
Nu este medic/terapeut
padlivil
buna seara, daca spuneti ca nu a fost vazut de un medic specialist oftalmolog cu o consultatie de rigoare care include si ecografie oculara si verificarea nervului optic, trebuie sa mergeti la un specialist sa va confirme sau sa va indrume pe calea cea buna.baiatul meu a" primit "din joaca sageata in ochi tot asa :atrofie oculara daca vrei adrese de medici lasa un mesaj, multa sanatate
0
25-04-2012, ora 14:33
Cornelus Batrinu
Nu este medic/terapeut
Cornelus Batrinu
Buna ziua, ma numesc Batrinu Cornel, am 25 de ani, in urma unui consult la vrasta de 13 ani am fost diagnosticat cu, , atrofie optica OS " cu OD vad bine port ochelar cu dioptrie de +1.75, intrebarea mea este exista solutii de recuperare pt. OS, precizez ca nu am vazut de loc nici macar raza de lumin, Dr. care ma consulta mi-a zis ca e incretita pupila.
Va rog daca se poate sa-mi dati cateva detali cu privire la situatia mia.
Sper ca detalilile pe care le-am scris sa fie suficient de explicite pt a putea sa-mi oferiti un raspuns.
Va multumesc !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.