atacurile de panica si sarcina

01-07-2009
Roxyca
Nu este medic/terapeut
Roxyca
Sufar de atacuri de panica de mai multi ani si as vrea sa stiu in ce masura acestea pot afecta o sarcina palpitatiile, ametelile si toate simptomele care insotesc atacul de panica Inainte mai luam cate un Xanax la nevoie dar acum stiu ca nu pot lua nici un medicament.Din pacate nu am avut norocul sa gasesc un dr priceput in domeniu care sa ma ajute mai multe stiam eu decat ei si decat sa fac tot felul de experiente cu medicamente care aveau tot felul de reactii adverse am renuntat.Va multumesc mult daca m-ati putea ajuta, orice parere e binevenita
4 comentarii
0
04-07-2009, ora 13:58
eleni theutokopulis
Nu este medic/terapeut
eleni theutokopulis
draga roxyca, poate prin psihoterapie vei reusi sa infrangi atacurile de panica!
Sarcina usoara, nastere usoara si sanatate tie si lui bebe!
0
21-02-2010, ora 20:48
xtr3m3
Nu este medic/terapeut
xtr3m3
si eu am avut atacuri de panica ptr mult timp. si eu am fost la 3 doctori si mi-au facut multe teste si mi-au dat sa iau xanax la greu ceea ce nu este foarte bine. dupa un timp tin minte ca nu prea avea asa mare efect si dadea dependenta, faceam atacuri de panica din cauza medicamentului. am descoperit insa un medic foarte bun din buzau care m-a ajutat foarte mult, iar ceea ce mi-a dat au fost pastilute homeopate, care nu mi-au dat dependenta si au fost foarte bune. mi se pare ca doctorita la care am fost e una dintre cele mai bune din romania si ori de cate ori am avut nevoie am fost la ea si toate prietenele mele care au avut probleme s-au dus si au avut rezultate foarte bune.
0
22-02-2010, ora 09:08
verticala
Nu este medic/terapeut
verticala
@xtr3m3

este cumva vorba de dr doina pavloschi din buzau? poti sa-mi spui cat costa o consultatie la dansa? si cu cat timp inainte trebuie sa-ti faci programare? (banuiesc ca e foarte solicitata)

multumesc mult!
0
22-02-2010, ora 13:22
xtr3m3
Nu este medic/terapeut
xtr3m3
da ea este, o consultatie e intre 50 si 100 de lei. depinde acuma. eu nu stiu cu cat timp inainte trebuie sa faci programare. ar trb sa vb cu ea mai intai si vezi. eu fac programarile cu o saptamana inainte numai ptr ca nu stau in romania si vin la fiecare 2 luni. cel mai bine ai discuta cu dansa.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: