atacuri de panica acum 3 saptamani

23-12-2011
cristina.andreea
Nu este medic/terapeut
cristina.andreea
buna tuturor !
Am de 3 saptamani urmatoarele simptome: nod in gat, transpiratia mainilor si picioarelor, lipsa de concentrare, senzatie de sufocare adica lipsa de aer, senzatia de uscaciune a gurii, ma simt foarte slabita, tahicardie, cefalee, amoreteli ale minilor si picioarelor, furnicaturi. Am consultat mai multi medici, am facut analize la sange, glanda si au iesit ok, nu am lipsa de nimic in organism (Ca si Mg).
Medicii mi-au prescris calmogen, extraveral, aspacardin, calciu si magneziu. Am fost si la un medic homeopat si mi-a prescris staphysagria..De asemenea am inceput sa consult si un psiholog.
Din experienta voastra ce ma sfatuiti sa urmez: calea alopata sau homeopata si ce sa fac in aceste situatii desi ma chinui sa ma controlez, dar fara pastile nu pot...incerc sa nu ma stresez, sa nu pun la suflet si sa ma enervez.
Va multumesc anticipat si astept raspunsurile voastre!
1 comentarii
0
23-12-2011, ora 21:52
Bogdan V
Nu este medic/terapeut
Bogdan V
Buna cristina, si eu cred ca fac atacuri destul de deste eu am o teama exagerata de boala. Tot cred ca nu bate inima cum trebuie, si eu am unele simptome foarte suparatoare, chestia este ca eu nu iau buline... incerc sa-mi mentin un stil de viata sanatos fructe in fiecare zi sa sti ca pe mine ma ajuta. si nu iau tratament si nici nu am de gand sa iau ptr ca daca incep de acuma cu buline sau mai stiu eu mai incolo ce fac? nu stiu cati ani ai dar eu cred ca ar trebui sa fi mai pozitiva si sa incerci sa intelegi ca totul ce ti se intampla este doar in capu tau si nu o sa ti se intample nimica rau, incearca sa fi mai calma ca totul este trecator... Eu am inceput sa ies peste tot chiar daca am unele simptome foarte suparatoare... incerc sa ma bucur de viata cum este cu bune si cu rele... Sper ca ti-am dat un sfat care sa-ti ajute.

Iti doresc sarbatori fericite alaturi de cei dragi si ai incredere in Dumnezeu, Multa sanate iti doresc!

Nu-mai bine,
Bogdan
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: