astmul bronsic

27-01-2008
ioana m
Nu este medic/terapeut
ioana m
buna. am o fetita de 7 luni care a fost diagnosticata cu astm bronsic in urma unei crize de dispnee pe care a facut-o acasa. am mers imediat la urgente si am fost internate. acolo nu a mai facut nici o criza si saturatia de oxigen era de 98. inainte de asta am mai fost spitalizata de 2 ori cu diagnostic de pneumonie interstitiala si bronsiolita.
la ultima internare a facut tratament cu zinacef si aerosoli cu ventolin. la externare ne-au spus sa continuam tratamentul cu ventolin 4 pic si 1 ml ser fiziologic si flixotide nebules 0.5 mg 1ml+1 ml ser pana cand se opreste tusea. ventolinul i-l fac la 6 ore iar flixotide-ul la 12. nu este cam mult pt ea?
ne-a mai spus sa incepem un tratament cu singuler 4 mg pulb pt 6 luni si cantastim 0.5 ml pe sapt. pt 5 sapt ce parere aveti, o sa se vindece fetita mea? este posibil sa mai faca crize? sunt foarte speriata. va rog sa imi raspundeti, si daca aveti, dati-mi un sfat. va multumesc din suflet!
1 comentarii
0
26-02-2008, ora 00:00
AKY
Nu este medic/terapeut
AKY
Poate ar da rezultate bune pe termen lung pentru fetita dvs si un tratament homeopat. Sunt fiinte mult prea fragile bebelusii ca sa ii indopam cu medicamente al caror prospect de multe ori nu il intelegem, ne sperie si ne face sa ne gandim noi de doua ori ianinte de a le administra.In cazuri foarte grave este foarte bun tratamentul alopat care are niste scheme standard, dar in forme mai simple ale unei afectiuni putem incerca si homeopatia, nu avem nimic de pierdut si nici nu exista contraindicatii la un asemenea tratament, mai mult decat atat de cele mai multe ori afectiunile nu recidiveaza.Multa sanatate!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul