astm alergic?

06-06-2007
shirine
Nu este medic/terapeut
shirine
fiul meu are astm alergic {acarieni, rinita alergica}din anul2000 de aproximativ 3ani face alergii continu iam dat trat peste trat dar degeaba actualmente ia singulair cu seretaid si in afara de asta a luat timp de 3 luni xyzal si nasonex spray dupa intreruperea medicamentatiei alergiile au revenit la interval de 1 lunamentionez ca de 3 ani consecutiv nu a intrerupt trat cu seretaid si singulair cea ce nu sa intimplat niciodata in trecut cel mai lung timp de trat fiind de 6 luni ce ar trebui sa fac?deja 3 ani de trat continu mi se pare mult
9 comentarii
0
06-06-2007, ora 00:00
DanV
Nu este medic/terapeut
DanV
Stiu cum baiatul isi poate trata astmul foarte eficient si posibil in citeva luni, daca nu mai repede. Va pot informa detaliat cu exemple daca imi scrieti-
0
17-06-2007, ora 00:00
marie
Nu este medic/terapeut
marie
nu stiu unde locuiti, dar stiu ca in alte tari, se fac niste investigatii sa determine la ce plante/animale este alergic. Se introduc niste seruri sub piele -cam vreo 24 injectii-iar apoi dr se uita cum reactioneaza corpul la fiecare din ele. bazat pe asta, dr. stie la ce este alergic si incepe un tratament injectabil, care dureaza cam vreo 3 ani. tratamentul este diferit de la caz la caz, ptr ca fiecare persoana e alergica la diferite lucruri. Stiu cazuri care au dat rezultate f. bune.
Nu sint dr., dar stiu pe cineva care a obtinut rezultate f. bune; persoana locuieste in USA.
0
18-06-2007, ora 00:00
shirine
Nu este medic/terapeut
shirine
doamna sau domnisoara marie testele de care vorbiti le-am facut si noi dar ptr trat alergiilor la acarieni[praful din casa mobila saltele ]nu exzista nici un trat de vindecare ci doar de ameliorare, am folosit ptr ameliorare dif medicamente dar in momentul cind ia contact cu sursa copilul recidiveaza]dupa cum se stie aceesti acarieni pot aparea oricind chiar daca noi incercam sa indepartam zilnic praful din casa, mai ramine si mediul scolar alte locuinte si pot enumera...n, , exzemple.este imposibil cind imi trim copilul la scoala [ex]ca doamnele profesoare sa stea special dupa el si sa spele pe jos sau sa curete bancile zilnic, deaceea am probleme cu fiul meu care zilnic intra in contact cu aceeste surse alergologice de care incercam sa scapam dar e foarte greu.eu va multumesc ca mi-at scris incercind sa ma ajutati si va doresc din suflet sa duceti o viata fara probleme de sanatate cu respect shirine
0
18-06-2007, ora 00:00
DanV
Nu este medic/terapeut
DanV
"Praful, părul de animale, fanul, polenul, puful, detergentul, toate acestea mă făceau să mă umflu şi să mă inroşesc pană ajungeam de nerecunoscut. Ce să mai spun de mancări mea pe care o aveam! Era insuportabil.
De atunci a trecut... un an şi şase luni şi nu am mai avut nici o problemă alergică. Este extraordinar, nu-i aşa!"

Imi dati voie sa va ajut ? -
0
17-02-2008, ora 00:00
shirine
Nu este medic/terapeut
shirine
va multumesc ptr raspunsuri.Dar va rog daca cunoasteti vreun remediu sa-mi scrieti -.Astept orice trat care imi poateameliora {vindeca}starea copilului meu de sanatate, rog seriozitate datorita faptului ca este in joc sanatatea fiului meu.ps...oare prin homeopatie voi reusi ceva?
0
13-03-2008, ora 00:00
Katelyn
Nu este medic/terapeut
Katelyn
Am 29 de ani si cred ca am asm alergic, pana acum nu l-am bagt in seama dar cu timpul a devenit mai deranjant!
Nu pot sa respir decat foarte greu atunci cand este prea cald sau prea frig sau cand e ceata, de asemenea respir foarte greu si chiar lesin din lipsa de aer cand merg cu masina. Nu suport anumite parfumuri, cum ar fi cele de masina, de exemplu, nu suport mirosul de gaz de motorina.si ce e cel mai rau e ca in ultimul timp nu mai suport nici unul dintre parfumurile care-mi placea cel mai mult, pur si simplu simt ca nu am aer, ca ma sufoc!
Am facut raze si anul trecut si nu se observa nimic de genul asmului bronsic la plamani sau cel putin asa mi s-a spus!
Exista o solutie? Se poate sa fie doar ceva psihic?
Ma poate ajuta cineva?
0
13-03-2008, ora 00:00
shirine
Nu este medic/terapeut
shirine
astmul bronsic nu se depisteaza larazele pe care le-ati facut, solicitati o trimitere de la medicul defamilie si mergeti la un spital de boli pulmonare{spit gh nasta de pe sos viilor sector 4daca sunteti din bucuresti}si cereti sa vi sa faca probele respiratorii si un consult la un medic specialist pulmonar descriindu-i toate simptomele}probele se platesc in jur de 30 ron parcadupa cum descrieti simtomele sunteti si alergica, iar ptr teste alergologice puteti solicita testele la orice clinica care face asa ceva{exzista una si e mai ieftina undeva intre adesgo si tineretului, e un spital de dermato -venerice, acolo in policlinica puteti face cu o trimitere de la MEDICUL DE FAM SI MAI PLATITI O SUMA MODICA IN JURDE 20 RON,.va spun asta deoarece fiul meu are astm bronsic si am trecut prin toate fazele astea.nu lasa timpul sa treaca altfel boala se inrautateste si e foarte greu sa o mai stapinesti.succes
0
14-03-2008, ora 00:00
Katelyn
Nu este medic/terapeut
Katelyn
Multumesc de raspuns pacat ca eu nu sunt din Bucuresti, sunt din Gorj, dar sper sa gasesc si aici un laborator pentru asa ceva.
Inca nu am vorbit cu doctorul de familie despre acest lucru deoarece nu prea am dat insemnatate acestui lucru si am pus toate aceste simptome pe seama anemiei si a hipocalcemiei.
0
23-08-2011, ora 21:58
mihaitaandrone
Nu este medic/terapeut
mihaitaandrone
Am auzit de rezultate extraordinare cu cura de oua de prepelita
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Inhalatorul inteligent pentru astmatici
  • Consumul de paracetamol în timpul sarcinii crește riscul copilului de a dezvolta astm
  • Un dispozitiv care ar putea preîntâmpina atacurile de astm
  • Afecțiuni cauzate de aerul condiționat
  • Suplimentele de Omega-3 în timpul sarcinii ar putea reduce riscul de astm la copii
  • Copiii care suferă de astm sunt predispuși la obezitate
  • Deficitul matern de vitamina E și riscul de astm la copil
  • Noi recomandări pentru tratamentul rinitei alergice
  • Sfaturi pentru persoanele cu rinită alergică
  •