astigmatism hipermetropic

10-01-2010
elena 86
Nu este medic/terapeut
elena 86
in urma a doua consultatii la doua cabinete diferite am fost diagnosticat cu astigmatism hipermetropic.desi mi am facut ochelari ( os 0, 75 si od 1, 5) de vreo doua luni de zile, vederea mea nu s a inbunatatit deloc.ceea ce aveam inainte ca si simptome le am si acum. m i se intampla ca atunci cand trebuie sa citesc in ziar sau altundeva unde scrisul e f mic dupa cateva minute nu mai pot citi, ochii imi obosesc si parca as avea o ceata pe ochi.daca privesc in alta parte cateva secunde, imi revine vederea pentru putin dupa care iar nu mai vad bine. acest lucru se intampla de cateva ori pana cand am nevoie de o pauza mai lunga ca sa mi revin.as vrea sa stiu daca se poate ceva, pt ca ochelarii nu ma ajuta deloc, contrariu cu ceea ce mi a zis doctorul inainte de ai face. sunt un pic disperat pt ca am mare nevoie de o vedere buna la locul de munca. va multumesc anticipat.
7 comentarii
0
10-01-2010, ora 13:54
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Singura solutie care va poate ajuta eficient pe care o cunosc este un tratament homeopatic adecvat dat de un medic homeopat cu experienta. Cauza bolii nu are de a face cu ochii; afectiunea la ochi este urmarea unei dereglari interioare, sange toxifiat, daune la organe (ficat, rinichi)...cum sa ajute ochelarii la asa ceva ?
0
11-01-2010, ora 19:22
elena 86
Nu este medic/terapeut
elena 86
am facut deja cam toate analizele, ecografie toraco- abdominala, ecocardiograma si multe altele si nu a rezultat nimic anormal. de aceea zic ca e o problema la ochi.pt ca am aceasta problema de mai multi ani, dar abia de curand am fosta la medic sa investighez. daca cineva ma poate ajuta, ... va multumesc.
0
12-01-2010, ora 10:40
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Pai tu chiar crezi ca daca analizele au iesit bune nu ai nimic ????
Pai la peste 50% din bolnavi sunt analizele bune si totusi oamenii acuza o gramada de simptome.
Acest lucru este din cauza ca medicina nu poate sa descopere cauzele la f. multe boli si metodele de analize desi par sofisticate nu aduc des nici uin rezultat.
Asa ca daca vrei cu adevarat ajutor fa ce ti.-am zis si mergi la un medic homeopat bun. Un sfat mai bun nu vei primi pe acest forum nici daca astepti 100 de ani...
0
13-01-2010, ora 18:29
elena 86
Nu este medic/terapeut
elena 86
ok. mersi mult de tot.
0
15-01-2010, ora 15:32
calogeropoulis aristia
Nu este medic/terapeut
calogeropoulis aristia
draga Elena, medicina clasica are si ea o vechime si s-au facut multe cercetari.
scareface indeamna pe toata lumea sa mearga spre homeopatie, ceea ce este o ramura care nu prea are
efecte.
Astigmatismul inseamna ca ochiul nu are o structura regulata, globul ocular fiind deformat. de aceea la dioptriile cilindrice se specifica unghiul, in functie de ce s-a vazut la dioptron, in functie de structura ochiului.
asa ca mergi inca o data la oftalmolog, sau la alt oftalmolog si vezi ce reteta iti poate da.
Eu insami am astigmatism la ochiul stang nu pot citi cu ochiul, duar cu dreptul. Am +1 sferic la ochiul drept si+1, 5 sferic la ochiul stang si + 0, 5 cu unghi de 120 de grade la ochiul stang.
Este bine ca ficatul, rinichii sa fie sanatosi si sa nu avem toxine in organism, dar faptul ca ai ochiul deformat asta nu o dicteaza ficatul, asa te-ai nascut!
Numai bine
0
15-01-2010, ora 15:33
calogeropoulis aristia
Nu este medic/terapeut
calogeropoulis aristia
si inca ceva, daca eu nu pot citi cu ochiul stang, avand si strabism, nu inseamna ca nici tu nu poti vedea.
Numai bine
0
16-01-2010, ora 10:57
elena 86
Nu este medic/terapeut
elena 86
mersi mult si tie. faptul e ca am fost la un alt specialist asa cum ai zis si tu si mi au dat acelasi diagnostic si aceleasi lentile amandoi. problema mea ramane totusi obosirea ochilor si pierderea capacitatii de a citi sau observa lucruri mici dupa scurt timp.asta cu sau fara ochelari. oricum multumesc de sfaturi. astept totusi poate imi scrie un oftalmolog cu experienta. mersi
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Când ai nevoie de ochelari?
  • Efectele ochelarilor pe termen lung - ne strică sau ne îmbunătățesc vederea?
  •