astept raspuns de la un medic

04-07-2008
iulia_p
Nu este medic/terapeut
iulia_p
am o intrebare la care va rog sa-mi raspundeti daca se poate cat mai repede...in ultima saptamana de administrare AC milligest, am vomitat cam la o ora si jumatate dupa ce am luat pastila. din folia respectiva mai aveam de luat 4 pastile. in prospect scrie ca in asemenea cazuri nu mai este necesara pauza de 7 zile poate fi inceputa o noua folie imediat lucru pe care l-am si facut. insa ieri mi-a venit menstruatia si stiu ca nu trebuia sa se intample. in mod sigur nu e doar spotting. am toate simptomele de menstruatie: dureri de spate, menstruale... e normal???? ce sa fac????
1 comentarii
0
05-07-2008, ora 00:00
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Ma tem ca ati interpretat gresit prospectul. Milligest este anticonceptional trifazic, nu se ia continuu asa cum se pot lua anticonceptionalele monofazice.
In situatia in care spuneti ca ati ajuns, trebuie sa continuati sa il luati zilnic in ordinea indicata, probabil ca sangerarea se va opri in urmatoarele zile.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul