Fetita mea a avut la scoala in clasa ei un caz de scarlatina, am facut exudat in gat a iesit pozitiv

01-12-2009
sevbabi
Nu este medic/terapeut
sevbabi
Buna ziua !
Am nevoie de un sfat. Fetita mea are 9 ani a avut la scoala in clasa ei un caz de scarlatina, am facut exudat in gat a iesit pozitiv, am luat tratament 10 zile cu claritomicina (lekoclar), dupa care am repetat exudatul a iesit negativ dar la 1 luna de la inceperea tratamentului cu antibiotic am facut analiza aslo la sange asa am fost indrumata, insa aceasta nu a mai iesit bine, ne-a iesit aslo la valoarea de 800 si mi sa spus ca e foarte mare. Mi s-a spus sa luam moldamin 3 luni de zile cate o injectie pe saptamana, iar la alt medic mi s-a spus 4 injectii in schema urmatoare 1 zi, 3 zi, 7 zi si a 14 zi, dupa care repetat analiza, va rog dati-mi un sfat caci cele 2 tratamente propuse nu prea seamana si nu stiu ce sa fac.
6 comentarii
0
01-12-2009, ora 19:34
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Bună seara,

În principiu ambele scheme terapeutice sunt corecte, însă dvs. o puteţi alege pe care pe care o consideraţi mai potrivită pentru fiica dvs.. Dacă este mai slăbuţă puteţi recurge la cea de-a doua schemă (cea cu 4 injecţii)...dacă nu, pe cealaltă...dacă nu doriţi niciuna, puteţi recurge la un consult homeopat. Există un remediu pentru astfel de infecţii streptococice. Remediul se numeşte Streptococcinum. Medicul homeopat vă va recomanda diluţia şi frecvenţa administrării remediului (după consult)...decizia vă aparţine. Şi alopatia şi naturopatia sunt eficiente, diferenţa constă doar în reacţii adverse şi reactivitatea organismului (răspunsul organismului la medicamentul/remediul respectiv).

Toate cele bune şi consultaţi medicul! Însănătoşire grabnică ;)

În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
0
04-12-2010, ora 17:15
marin dorel
Nu este medic/terapeut
marin dorel
Buna seara !
Am nevoie va rog de un sfat!!
Povestea mea cu aslo a inceput acum 3 luni, odata cu aparitia unei pete pe brat, urmata la 2 saptamani de pete pe fata si pe bust.Am facut testul aslo si valoarea a fost de 400.Am facut tratament cu eritromicina 2 saptamani si testul a iesit negativ ; am repetat la o saptamana si a iesit 700.
Am fost la alt medic la sfatul caruia am luat 2 saptamani ROVAMYCINE 3 mil.u.i. Am repetat aslo si valoarea a crescut la 800 !!! Petele pe fata au recidivat in urma acestui tratament.
Nu stiu ce sa mai fac !?
Mentionez ca de la varsta de 7 ani am devenit alergic la penicilina, moldamin, acum avand 30 ani.
0
04-12-2010, ora 20:39
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Stimate d-nule Marin D.,

Vă rog să aveţi amabilitatea de a accesa link-ul de mai jos, pentru a citi nişte informaţii care v-ar putea ajuta colosal de mult.
_

http://forum.romedic.ro/prod/STREPTOCOCCINUM_-_remediu_valoros_contra_ASLO_marit_022267.html
_

După ce veţi citi acele informaţii, vă rog să-mi spuneţi ce părere aveţi. Mulţumesc cu anticipaţie!
Toate cele bune şi însănătoşire grabnică.
Dumnezeu să vă binecuvânteze.
Cu respect,
Nick
0
04-12-2010, ora 21:24
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Acesta este conţinutul link-ului respectiv (conţinutul care vă poate ajuta pe dvs.).
Am preferat să îl copiez în cadrul acestui topic, pentru a mă asigura că cel puţin îl veţi avea la îndemână, fără a vă mai deranja să accesaţi link-ul oferit. Decizia de a-l citi vă aparţine, ca de altfel şi decizia de a pune în practică ceea ce veţi citi.

_
"Remediile homeopatice pot fi preparate practic din orice, din plante, minerale, secreţii animale sau chiar din culturi microbiene. Acesta este cazul remediului Streptococcinum, care este preparat din culturi de Streptococ - folosindu-se pentru prepararea remediului amestecuri din speciile de streptococi din cele patru grupe cunoscute: grupul piogenic, grupul viridans, grupul enterococ şi grupul acid lactic. Cel mai agresiv tip de Streptococ este cel beta-hemolitic, care aparţine grupului piogenic. Alţi Streptococi, în special cei din grupul viridans şi enterococ aparţin florei normale a organismului şi asigură protecţia împotriva formelor mai agresive de streptococ.
Remediile preparate din culturi microbiene sunt denumite în homeopatie nosode, iar în terapia curentă homeopată se folosesc zeci de feluri diferite de nosode.
Principalele indicaţii ale administrării remediului Streptococcinum sunt amigdalite frecvente sau severe, dar şi prezenţa altor tipuri de infecţii respiratorii grave, repetitive, precum sinuzite acute sau rino-sinuzite. De asemenea, remediul poate fi indicat dacă în istoricul pacientului au existat afecţiuni precum reumatism acut, glomerulonefrită acută, erizipel sau alte afectări streptococice. Există cazuri în care streptococul să fi jucat un rol importat în apariţia unor probleme precum infecţii respiratorii severe, pneumonii, bronşite, pleurezii, otite medii, meningite, peritonite şi colecistite. Toxemiile intestinale pot fi asociate cu o creştere masivă a streptococilor intestinali (cei din grupul enterococ), uneori ca urmare a unei dizenterii amoebiene sau a altor infecţii intestinale.
Existenţa unei scarlatine în antecedente indică nosodul intestinal numit Scalrlatinum, dar uneori Streptococcinum poate fi eficient atunci când Scarlatinum nu dă rezultatele scontate (spune homeopatul american Foubister).
Streptococcinum este indicat în probleme de sănătate care apar după operaţia de amigdale (faringite, bronşite şi alte probleme respiratorii, frecvente după intervenţia chirurgicală). Este indicat în special atunci când pacientul este palid, subţire, cu cearcăne în jurul ochilor, cu lipsa apetitului sau a setei. De asemenea, poate fi indicat în întârzieri de creştere la copii delicaţi. Sau atunci când apar supuraţii purulente recurente, mereu abcese cu diferite localizări sau alte colecţii purulente, la persoane friguroase şi debilitate, cu mâini şi picioare reci. De multe ori la aceste persoane apare o hipersensibilitate la zgomot, lumină, la cel mai mic curent de aer, dar şi o stare de disperare că nu se mai fac bine.
Modalitatea de administrare a remediului este variată. Eu îl administrez frecvent o dată pe săptămână, Streptococcinum CH30, timp de 6-8 săptămâni. Este unul dintre cele mai bune remedii pentru scăderea valorilor ASLO, acţionând net mai bine şi mai eficient decât tratamentul cu Penicilină retard sau Moldamin.
În situaţii mai severe, poate fi administrat şi zilnic, iar diluţia remediilor şi durata de tratament vor fi selectate funcţie de forţa vitală a pacientului. Poate fi asociat cu mult succes cu alte remedii homeopate sau extracte glicero-alcoolice ori tincturi fitoterapice. De asemenea, poate fi asociat cu terapia clasică, de câte ori este necesară. Dar nu se recomandă asocierea cu antibiotice sau corticoizi, care îi neutralizează efectul."

Dr. Sorina Soescu
copyright - www.postamedicala.ro
_


Numai bine!
0
05-12-2010, ora 19:59
marin dorel
Nu este medic/terapeut
marin dorel
Va multumesc din suflet !
Am sa urmez sfatul dumneavoastra !
0
09-12-2010, ora 03:54
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Cu multă plăcere.
Toate cele bune şi sărbători fericite.
_
Cu respect,
Nick
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: