as vrea un raspuns

02-04-2008
leta2007
Nu este medic/terapeut
leta2007
de curand am observat la axila un mic dul.dupa ce am fost la epilat sa marit si ma durea rau.am luat tratament cu gentamicina, oxacilina si nimesil, dar degeaba.dulul sa marit, sa facut rosu, ba chiar sa facut ca un mot.ce tr sa fac?
1 comentarii
0
02-04-2008, ora 00:00
stuparudoina
Nu este medic/terapeut
stuparudoina
Pe un fond de organism slabit rasul la axila produce boala hidrosaldemita (un fel de furunculoza). Nu te mai rade. Curata numai cu ALCOL IODAT si cumpara de la farmacia veterinara MIBAZON, un unguent pe baza de antibiotice puternice. Si dupa vindecare mult timp dupa ras dezimfecteaza cu alcol iodat. Tratamentul este eficient si a dat randament la multe persoane, inclusiv la mine care am avut cuprinse ambele axile. Elimina stresul, supararile, fa o cura de drojdie de bere. Iti doresc multa sanatate!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul