as dori sa stiu urgent o parere

16-08-2008
andreea81alx
Nu este medic/terapeut
andreea81alx
Mamei mele i s-a spus in urma unei tomografii ca lupta pe care o duce cu cancerul s-a sfarsit si ca nu m-ai e nimic de facut.As vrea sa stiu daca se poate parerea unui specialist despre urmatorul diagnostic (tomografia a fost facuta la cap)
Diagnostic(sau mai bine zis constatari)
-la nivelul parenchimului cerebral, postcontrast se evidentiaza leziuni inlocuitoare de spatiu, iodofile occipital de partea dreapta-diametru 13mm si frontl bazal de partea stanga-diametru -16mm, cu important edem digiform minim efect de masa - 3mm si compresie asupra cornului frontal stang al ventriculului lateral. Pariental superior subcortical de partea stanga alta leziune asemanatoare diametru 7mm.Incarcare iodofila leptomeningeala frontal stanga. Multiple leziuni osteolitice cu distructia structurii osoase, la nivelul osului frontal stang, frontal si zigomatic drept.
Concluzii:determinari secundare parenchimatoase cerebrale si la nivelul calotei craniene si leptomeningeale.
Va rog ajutati-ma cu un raspuns.
Va multumesc anticipat!
1 comentarii
0
17-08-2008, ora 00:00
dora_dora490
Nu este medic/terapeut
dora_dora490
pt.andreea81alx, buna ziua ! sa nu renuntati, pt ca asa i s-a spus si la un prieten despre cancerul de care sufera taica-sau, dar din fericire nu este asa, de anul trecut de cand se trateaza cu un produs pe cale naturala, domnul se simte bine si nu este imobilizat la pat.D-zeu sa va ajute !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.