as dori sa aflu cat mai multe despre irigatoare | Forumul Medical ROmedic

as dori sa aflu cat mai multe despre irigatoare

22-01-2007
adaa
Nu este medic/terapeut
adaa
cat de des trebuie folosit irigatorul? si de fapt ce trebuie pus in irigator? ce substanta? in asta constau de fapt spalaturile vaginale? iar dupa folosirea irigatorului ce trebuie facut? alte spalaturi? sau cum? multumesc anticipat celor care vor raspunde si mai ales doctorului sau doctoritei care va raspunde
14 comentarii
0
31-01-2007, ora 00:00
vbuterez
Nu este medic/terapeut
vbuterez
De obicei eu folosesc irigatorul o data la o luna jumate, iar irigatiile le fac cu ceai de galbenele. Nu este recomandat sa faci foarte des aceste irigatii pt ca te vei expune la infectii destul de neplacute. Daca vrei neaparat sa faci irigatii intreaba un medic si-ti va spune exact ce sa folosesti cand si de cate ori pe luna, Eu am inceput aceste spalaturi cu ocazia unei operatii ( era inclus in tratament ). Sunt bune dar nu dese. De aceea te sfatuieste cel mai bine un medic dupa un control ginecologic.pa.
0
31-01-2007, ora 00:00
adaa
Nu este medic/terapeut
adaa
vbuterez, multumesc mult de raspuns ;)
0
05-02-2007, ora 00:00
Uni-K
Nu este medic/terapeut
Uni-K
Irigatorul se foloseste doar in cazuri stricte.In primul rand se recomanda in cazul afectiunilor cum ar fi infectiile sau cicatricile interne. Irigatorul prezinta un dezavantaj pe care unii medic il omit: DISTRUG FLORA VAGINALA !!!!!!!!! In concluzie...nu-l folosi decat dc este nevoie urgent. Si inca ceva...acele scurgeri galbui care sunt lunare "curata" singure interiorul.
0
06-02-2007, ora 00:00
adaa
Nu este medic/terapeut
adaa
multumesc, uni-k :)
0
21-02-2007, ora 00:00
mythought
Nu este medic/terapeut
mythought
NU ESTE RECOMANDAT SA FOLOSESTI IRIGATOR DECAT DACA AI PROBLEME CARE NECESITA NEAPARAT ACEST TIP DE TRATAMENT SI NU EXISTA ALTA CALE DE TRATAMENT.uN IRIGATOR POATE PROVOCA LEZIUNI PE VAGIN.
0
21-02-2007, ora 00:00
adaa
Nu este medic/terapeut
adaa
merci, alina
0
31-05-2007, ora 00:00
adaa
Nu este medic/terapeut
adaa
am o singura intrebare, va rog mult sa imi raspundeti. SE POATE tTRANSMITE HPV-UL SI PRIN FOLOSIREA ACELUIASI PROSOP ???? sora mea este virgina, nu a avut absolut nici un contact sexual, dar eu am fost diagnosticata cu hpv cu ceva timp in urma si m-am tratat, dar un lucru ma macina: se poate sa o fi infectat si pe ea numai daca s-a intamplat de vreo cateva ori sa fi folosit acelasi prosop? cum pot cel mai bine (medical) sa stiu asta? ce analiza poate face ea avand in vedere ca e virgina? va rog din suflet sa imi raspundeti
0
30-08-2007, ora 00:00
andaa
Nu este medic/terapeut
andaa
Cand am fost la control, ginecologul mi-a spus ca trebuie sa fac irigatii o data pe saptamana.Ca orice femeie care are o viata sexuala activa trebuie sa faca asta.
0
30-08-2007, ora 00:00
adaa
Nu este medic/terapeut
adaa
multumesc, zadiny
0
23-04-2008, ora 00:00
bodhy
Nu este medic/terapeut
bodhy
as dori sa aflu si eu tot ce se poate despre folosirea irigatorului.ce cantitate de ceai sa pun.cum trebuie introdus?tot dak se poate
0
24-04-2008, ora 00:00
mythought
Nu este medic/terapeut
mythought
Buna adaa,

Da. HPV se poate transmite prin folosirea aceluiasi prosop. Daca prosopul era inca umed si continea secretiile tale exista o probabilitate destul de mare sa se fi infectat. Si ATENTIE! HPV nu se trateaza. Doar negii care sunt provocati de hpv se trateaza. Virusul ramane in organism, ceea ce inseamna ca il poti transmite prin contact sexual neprotejat partenerului. Virusul este eliminat doar daca persoana in cauza are o imunitate foarte puternica si o mentine asa timp de 2-3 ani. Astfel, organismul produce anticorpi care lupta cu virusul pentru a-l elimina. Deocamdata atat pot sa iti spun. Daca mai ai si alte intrebari te rog sa nu eziti sa intrebi.

Multa sanatate!
0
27-04-2008, ora 00:00
adaa
Nu este medic/terapeut
adaa
buna-ziua, apreciez ca ati raspuns, "mythoght", dar cum sa am incredere in ce spuneti daca sunteti cu pseudonim, si nici nu v-ati semnat. eu asteptam raspunsul unui doctor profesionist, iar daca nu...mai bine sa nu puneti oamenii pe ganduri. plus ca deja am primit in decursul timpului 3 raspunsuri de la specialisti total opuse..
0
09-08-2010, ora 19:55
alinaLeo
Nu este medic/terapeut
alinaLeo
Iti raspunde cineva care a luat negi vag. de pe prosop de la mare(am mai stat cu o fata in camera), eram inca virgina si am tras citeva luni cu cauterizari si tot tacimul de mi-am blestemat si zilele! Da, se poate lua de pe prosop!
0
01-11-2014, ora 10:15
anca_novac
Nu este medic/terapeut
anca_novac
Va spun sincer eu fac irigari intestinale odata chiar de 2 ori pe saptamana, ideea e si ce irigator folosesti, daca iei o porcarie chinezeaza se rupe imediat sau trebuie schimbata la fiecare utilizare pt ca nu poate fi sterilizata.. Eu am luat de pe pe irigator.ro la 55 ron, are 2 Litri 55 RON transport inclus(da ! 2 litri, pare mult dar nu e deloc), are robinet lucru foarte important si se pot steriliza canulele. In rest ceaiul de galbenele e f buna dar sa nu uitam de cafeaua care detoxifixa cel mai tare, 1 lingurita la Litru.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Periile interdentare È™i irigatoarele bucale, cele mai eficiente dispozitive de igienă orală pentru reducerea gingivitei
  • MicroroboÈ›ii care își pot schimba forma pot peria È™i curăța dinÈ›ii ca o ață dentară
  •